Prachtig gepresenteerd en modern duplex penthouse Valencia

365.000€

Overzicht

  • ID FP3040695
  • Slaapkamers 3
  • Badkamers 3
  • Grootte 100 m2
  • Landgrootte 28 m2

Beschrijving

Dit prachtig gepresenteerde en moderne duplex penthouse is gelegen naast de vallei van de voormalige loop van de rivier de Turia, en heeft daardoor een spectaculair uitzicht. Het wordt volledig gemeubileerd en met apparatuur verkocht. Een van de hoogtepunten van dit pand is het feit dat het gebouw recht tegenover het Petxina-cultuurcomplex ligt (met alle soorten sport- en vrijetijdsactiviteiten) en daardoor is er door de basis waarop de woningen in het kadaster staan, een garantie dat er altijd een vrij uitzicht op de rivier zal zijn.

Het pand is verdeeld over twee verdiepingen.

Op de eerste verdieping vinden we de woonkamer die uitkomt op een groot terras van 28 vierkante meter, en ook een keuken compleet met een klein kantoor en een galerie. Er is ook een kleine berging op het terras.

Verderop op deze verdieping vinden we twee slaapkamers, waarvan één met een tweepersoonsbed en een eigen badkamer met bad en een zeer grote garderobe, en de andere met een eenpersoonskamer met een badkamer en een douche die kan dienen als beleefdheidstoilet.

De bovenste verdieping is de hoofdslaapkamer en wordt aangevuld met een kleedkamer en badkamer met douche.

De vloer in het pand is parket, de buitenramen zijn van aluminium met het interieur in gelakt wit hout, en er zijn elektrische radiatoren voor de warmte met drie airco-units.

Locatie 

Gelegen in een van de bekendste en meest karakteristieke wijken van Valencia, op 10 minuten van het historische centrum en aan de poort van de rivier de Turia en de Botanische Tuin, heeft dit gebied alle gebruikelijke diensten in de buurt: supermarkten, kleuterscholen, scholen, medische centra, openbare besturen, enz. Het is goed bereikbaar met de metro en de bus en ligt op slechts 10 minuten van de luchthaven van Valencia Manises. Dit is een rustige en comfortabele wijk tussen twee van de belangrijkste slagaders van de stad, Gran Vía Fernando el Católico en Paseo Pechina.

Eigenschappen

Vergelijkbare huizen die je misschien leuk vindt

Vergelijken