Overzicht

 • ID FP3040829
 • Slaapkamers 3
 • Badkamers 2
 • Grootte 135 m2
 • Landgrootte 0 m2

Beschrijving

Geweldig appartement gelegen aan de Avenida Cortes Valencianas, momenteel een van de meest compacte woonwijken van Valencia: met 24 uur bewaking, binnen- en buitenzwembaden, fitnessruimte, sauna, paddle-banen, gemeenschappelijke ruimtes en tuinen.

Het pand biedt 135m2, als volgt verdeeld:
Woonkamer met veel natuurlijk licht, keuken, 3 tweepersoonskamers met inbouwkasten, 2 badkamers, een met bad en douche (met jacuzzi) en een andere met douche.

Het appartement is door zijn hoogte erg licht en biedt een indrukwekkend uitzicht.

In de bouw zijn materialen van topkwaliteit gebruikt, zoals marmeren vloeren, ramen met dubbele beglazing en airconditioning etc.

In de omgeving van het conferentiecentrum zijn alle voorzieningen in de directe omgeving, met een grote openbaarvervoer verbinding naar alle delen van Valencia. In de omgeving zijn er ook een verscheidenheid aan gezellige cafés en restaurants om het hele jaar door te genieten van het klimaat van Valencia.

De Avenida de las Cortes Valencianas is tegenwoordig de belangrijkste stedelijke straat in het noordwesten van Valencia en een van de meest karakteristieke straten van de hele stad. Dicht bij de Ronda Norte en de CV-35 (Pista de Ademuz), is het de belangrijkste toegang tot Valencia geworden vanuit het noordwesten.
Als we ons door de rest van de stad willen verplaatsen, kunnen we ervoor kiezen om dit snel te doen met privé vervoer via enkele van de belangrijkste routes zoals Pío XII of General Avilés of profiteren van de comfortabele infrastructuur voor openbaar vervoer, die beide Met de bus en metro kunnen we het historische centrum in 15 minuten bereiken.

Vanwege het moderne ontwerp (de ontwikkeling begon in de jaren negentig als een verbinding tussen de districten Campanar en Benicalap) en het grote aantal karakteristieke gebouwen in de omgeving, zoals het Casino Cirsa de Valencia, het nieuwe stadion van Valencia CF “Nou Mestalla “,” La Torre Hilton “(het hoogste gebouw in de stad) of het Congrescentrum (deze laatste twee ontworpen door de prestigieuze architect Norman Foster),” Cortes Valencianas “is het hart geworden van een gebied dat een referentie is geworden voor de avant-gardistische architectuur van Valencia, waar de aanwezigheid van onderwijs- en gezondheidscentra, evenals het aanbod van sport-, vrijetijds- en cateringdiensten, enz. een aanbod completeren dat rechtvaardigt dat we ons bevinden in een van de gebieden van grote residentiële, commerciële en zakelijke uitbreiding van Valencia, vandaar dat dit gebied ook wel bekend staat als het “financiële district van de stad”.

Neem contact met ons op voor meer informatie of om een bezichtiging te regelen.

Eigenschappen

 • Sold furnished

  no but we can assist you in this process

 • Property condition

  Excellent

 • Property style

  Property in private complex with swimming pool

Vergelijkbare huizen die je misschien leuk vindt

Vergelijken