Exclusieve luxe appartementen in een prachtig gebouw

870.000€

Beschrijving

Exclusieve luxe appartementen in een prachtig gebouw in de stad Valencia, strategisch gelegen in een van de meest gewilde gebieden tussen de Jardines del Rio Turia, Alameda en l’Eixample.

Het gebouw kijkt uit over de rivier de Turia en brede lanen en biedt de hoogste kwaliteit in elk detail. Veel natuurlijk licht, op loopafstand van het stadscentrum binnen enkele minuten en toegang tot het hoofdvervoer van Valencia vanaf het prachtige gebouw.

Momenteel zijn er appartementen beschikbaar van drie tot vijf slaapkamers, allemaal met kwaliteiten en afwerkingen van de hoogste kwaliteit, zoals vloerverwarming, Finse eiken houten vloeren, A/C gedeeld door gebieden, domotica systeem, SieMatic keuken, marmer uit Carrara en oneindig veel kwaliteiten tot in het kleinste detail verzorgd. Glasvezel internet tot 1000mb, veel beveiligingsfuncties en ook 24 uurs conciërge aanwezigheid. De parkeerplaatsen zijn zeer privé en goed van formaat en de prijzen beginnen vanaf 48.000€ tot 57.000€.

Het gebied: Het gebied is ongetwijfeld een van de meest prestigieuze en gewilde gebouwen in de stad vanwege de strategische ligging waardoor u naar de meest karakteristieke punten van Valencia kunt lopen en op een paar meter van de representatieve Jardines Del Turia kunt wonen, het is omgeven door allerlei diensten voor zowel dag-tot-dag als vrije tijd.

Neem voor meer informatie contact op met Found Valencia en we kunnen videobezichtigingen op afstand organiseren en zoals altijd is er een open boek met referenties van eerdere klanten beschikbaar.

 

Overzicht

 • ID FP3040921
 • Slaapkamers 4
 • Badkamers 3
 • Grootte 194 m2
 • Landgrootte 0 m2

Eigenschappen

 • Property condition

  New

 • Property style

  Modern

Vergelijkbare huizen die je misschien leuk vindt

Vergelijken