Bel ons (+34) 96 344 77 74
Te Koop
Hervormen Nieuws
450.000€

Spectaculaire woning met veel mogelijkheden in Valencia

6
Bedrooms
3
Bathrooms
268 m2
Size
0 m2
Area
1979
Year Built
FP3041015
Reference
Key features of this Appartementen en penthouses
Airconditioning Bergruimte Easy access to amenities Easy access to schools (private/public) Emergency services in area Excellent motorway access Garage Glasvezel internet Good access roads Metro in area Mogelijkheid voor rolstoelgebruikers Outdoor dining areas
Everything you need to know about this Appartementen en penthouses for sale

Wij presenteren u deze buitengewone woning gelegen in Valencia! Gelegen in Valencia, in een gebouw uit 1979, beslaat dit appartement op de 6e verdieping 268 m2 en heeft het extra voordeel van twee ruime parkeerplaatsen in hetzelfde gebouw.

In deze prachtige woning vindt u 3 tweepersoons slaapkamers en 3 eenpersoons slaapkamers, waarvan één van de tweepersoons slaapkamers een eigen badkamer heeft. Daarnaast zijn er 2 volledige badkamers en een ruime, zelfstandige keuken met galerij, perfect onderhouden en uitgerust.

De woning, die ooit twee afzonderlijke appartementen waren, is slim samengevoegd, waardoor er veel ruimte is ontstaan voor een groot gezin met royale leefruimtes. Vanuit de prachtige woon- en eetkamer heeft u toegang tot een balkonterras met grote ramen die een panoramisch uitzicht en veel natuurlijk licht bieden.

De woning verkeert in zeer goede staat en biedt een solide basis voor een spectaculaire renovatie, zodat u een absoluut indrukwekkend appartement op maat kunt creëren, precies naar uw dromen en persoonlijke smaak. Mis deze kans niet om te wonen in de residentie van uw dromen!

Vergelijken

Share this property

o