Bel ons (+34) 96 344 77 74
Te Koop
Nieuws
320.000€

Appartement met terras in Nou Campanar Valencia

2
Bedrooms
2
Bathrooms
87 m2
Size
0 m2
Area
2007
Year Built
FP3041059
Reference
Key features of this Appartementen en penthouses
Everything you need to know about this Appartementen en penthouses for sale

Welkom in dit exclusieve pand gelegen in een van de meest gewilde en comfortabele wijken van Valencia, Nou Campanar. Dit moderne appartement, gelegen in een moderne residentiële ontwikkeling, biedt een uitzonderlijke woonervaring in een rustige en bevoorrechte omgeving.

Met een oppervlakte van 86 m2 en een indrukwekkend buitenterras van 40 m2 herdefinieert deze residentie het concept van comfort en stedelijke levensstijl. Bij binnenkomst wordt u begroet door een lichte en ruime woonkamer die harmonieus samenvloeit met het prachtige terras en een panoramisch uitzicht op de buitenomgeving en een uniek gevoel van ruimte biedt.

De keuken, even ruim, heeft een galerij die de mogelijkheid biedt om deze in de woonkamer te integreren, waardoor een open ruimteomgeving ontstaat die het gevoel van licht en vrijheid bij het betreden van de woning maximaliseert.

Het appartement bestaat uit twee tweepersoonsslaapkamers, beide ruim bemeten en voorzien van ingebouwde kasten, waardoor optimale opslag en organisatie wordt gegarandeerd. De buitenramen overspoelen de ruimtes met natuurlijk licht en creëren een warme en gastvrije omgeving.

Naast de geweldige interne kenmerken maakt dit huis deel uit van een modern wooncomplex gebouwd in 2007, dat een scala aan voorzieningen en diensten biedt voor het plezier van de bewoners. Deze omvatten een speeltuin voor de kleintjes, grote groene zones voor openluchtrecreatie en een groot gemeenschappelijk zwembad, perfect om te ontspannen en te genieten van het mediterrane klimaat.

Vergelijken

Share this property

o