Uniek stuk onroerend goed in Museros

Price on call

Beschrijving

Een uniek stuk onroerend goed in Valencia te koop.

Unieke Masia te koop op 24km van Valencia stad Spanje, een unieke kans om dit klassieke Spaanse eigendom te verwerven gelegen op 4km van de zee, in een unieke omgeving en omringd door zijn eigen sinaasappelboomgaarden. De Masia wordt momenteel gebruikt voor evenementen en heeft een gevestigd en actief evenementenbedrijf, evenals een tijdelijke verhuur van gastenverblijven.

De architectonische stijl van deze woning is in overeenstemming met de traditionele Spaanse stijl en is omgeven door 48.848m2 aan tuinen en sinaasappelboomgaarden.

Er is een hoofdvilla van 403m2 met een grote binnenplaats van 121m2, grote bijgebouwen, 2 stallen en nog veel meer, een groot zwembad, volgroeide tuinen met mediterrane variëteiten van bomen zoals jacaranda, dennen, palmen en bloeiende planten en een uitzonderlijk uitzicht over de 34.071m2 van Navelina sinaasappelboomgaarden.

Gebouwd in 1958 en gemoderniseerd in 1990, het hoofdgebouw van 403m2 heeft 8 slaapkamers en 3 badkamers verdeeld over 2 verdiepingen. Er zijn 5 slaapkamers op de begane grond en 3 op de bovenverdieping. Er zijn unieke kenmerken in deze woning, zoals hoge plafonds met houten balken, traditionele Valenciaanse tegels, gebogen deuropeningen, zeshoekige tegels en volgroeide mediterrane tuinen. Found Valencia kan helpen bij alle aspecten van bouw en planning,

De hoofdoprit leidt naar een groot open terras aan de voorzijde van het hoofdgebouw en de hoofdingang.
Het terras heeft een grote capaciteit om te dineren en te vermaken, het biedt ook een barbecue. Het hoofdzwembad is betegeld en heeft een unieke vorm. Het heeft ook een grote serre ideaal voor feesten.

Het is omgeven door prachtige palmen en altijd groene bomen en van hieruit zijn er uitzonderlijke uitzichten over de sinaasappelboomgaarden van het eigendom, het omliggende platteland en het uitzicht op zee.
Er is een bijgebouw dat is omgebouwd voor gebruik als extra gastenverblijf.

Dit unieke pand biedt uitstekende mogelijkheden voor gebruik als privéwoning of voor een commercieel bedrijf dat al in bedrijf is. Het ligt op 4,5 km van de stad waar alle stedelijke voorzieningen beschikbaar zijn, waaronder medische centra, scholen, plaatselijke winkels en diensten, commerciële centra, cafés en bars, apotheken en dierenartsklinieken.

De zee is dichtbij en is een populaire bestemming.

Afmetingen: Aangelegde oprit – 6.671m2. Sinaasappelboomgaarden – 20.616m2 Boomgaarden – 17.867m2, Tennisbaan – 3.088m2, Gebouw op een 606m2 aangelegd perceel.

Bestaat uit: Hoofdgebouw.- 403m2, Magazijn en kraal.- 178m2, Entree binnenplaats.- 121m2, Terrassen.- 134m2. Totaal.- 836m2

Overzicht

  • ID FC2030206
  • Slaapkamers 10
  • Badkamers 4
  • Grootte 403 m2
  • Landgrootte 48.848 m2
  • Year Built 1958

Eigenschappen

Vergelijken