Gebouw te koop in de stad Valencia

3.500.000€

Beschrijving

Dit gebouw is gelegen in het historische centrum van Valencia, in de wijk Xerea, en op slechts een paar meter van de prachtige tuinen die langs de oude loop van de Turia rivier gaan.  Het is gebouwd in het begin van de 20e eeuw en is in goede staat van onderhoud.  Momenteel wordt het bewoond door professionele kantoren, met een appartement op de bovenste verdieping, het heeft een totale bebouwde oppervlakte van 2.021 M2, verdeeld over 5 verdiepingen (begane grond + 4).

Dit gebouw is een prachtig renovatieproject, zowel voor commerciële doeleinden als voor residentieel of investeringsdoeleinden. FoundValencia kan alle aspecten van de bouw en planning behandelen en beheren, en het project in een turn key ready status opleveren. Voorbeelden van onze werken zijn openlijk beschikbaar voor inspectie.

Gelegen in een elegante omgeving in het hart van Valencia, in een halfpedestrianusstraat, heeft het gebouw een traditionele gevel in lijn met de meerderheid van de straat. Het gebied zelf is een mix van residentieel en commercieel, zodat het gebouw perfect kan dienen voor beide doeleinden. 

De gebouwen en de structuur zijn in goede staat, met twee interne trappen (trappenhuis), waarvan één destijds bestemd was voor de bewoners van de woningen op de bovenste verdiepingen, en het tweede trappenhuis bood toegang tot de dienst.

Het heeft ook een grote parkeergarage aan de begane grond (dat is een zelfstandig kadastraal pand op zich) en die toegankelijk is vanuit een aangrenzende straat. De parkeergarage heeft een bebouwde oppervlakte van 361 m2. 

Houd er rekening mee dat het gebouw weliswaar een comerciële eenheid op straatniveau heeft, maar dat deze geen deel uitmaakt van de verkoop.  Op de begane grond bevinden zich opslagruimtes. 

TOTALE CONSTRUCTED SURFACE 2.016 m.

Totale oppervlakte van de PLOTS 918 m2

Overzicht

  • ID FB2020022
  • Slaapkamers 0
  • Badkamers 0
  • Grootte 2.021 m2
  • Landgrootte 0 m2

Eigenschappen

Vergelijkbare huizen die je misschien leuk vindt

Vergelijken