Overzicht

  • ID FP3040924
  • Slaapkamers 4
  • Badkamers 5
  • Grootte 313 m2
  • Landgrootte 289 m2
  • Year Built 2004

Beschrijving

Uitstekende onafhankelijke woning op een paar meter van het strand op een uitstekende locatie, dus het heeft alle dagdagelijkse diensten en vrije tijd.

Verdeeld over twee comfortabele verdiepingen plus een zolder, vier slaapkamers en drie badkamers.

Op de begane grond is de grote woonkamer met open haard en directe toegang tot het terras met barbecue, evenals de ruime volledig uitgeruste keuken, een slaapkamer en een badkamer.

Op de eerste verdieping, vier tweepersoonskamers, een van hen de belangrijkste met een en-suite badkamer plus een andere badkamer die de andere kamers bedient. Op de bovenste verdieping, een grote, volledig doorschijnende zolder, wordt het huis gekenmerkt door het genot van geweldige natuurlijke licht in alle kamers omwille van het heeft een groot aantal ramen.

Een uniek pand vanwege zijn uitstekende kwaliteiten en afwerkingen in een bevoorrechte omgeving.

HET GEBIED:

Het huis is gelegen op een van de beste plekken in de omgeving, op loopafstand van het strand Las Arenas, met zijn brede selectie aan restaurants aan de Paseo de Neptuno. De Paseo Marítimo loopt vanaf de haven langs de stranden van Las Arenas, Playa de la Malvarrosa en Playa de La Patacona. Het gebied heeft openbaar vervoer, metrohaltes, tram, bussen, zeer dicht bij supermarkten, allerlei soorten winkels, evenals de karakteristieke Cabanyal-markt, evenals de nabijheid van de stad Valencia.

Vergelijkbare huizen die je misschien leuk vindt

Vergelijken