Bel ons (+34) 96 344 77 74
Te Koop
Nieuws Reduced Price
270.000€

Prachtig penthouse in het centrum van Bétera

4
Bedrooms
3
Bathrooms
205 m2
Size
0 m2
Area
FP3041022
Reference
Key features of this Appartementen en penthouses
Airconditioning Bergruimte Buiten BBQ Easy access to amenities Easy access to schools (private/public) Elevator Garage Glasvezel internet Good access roads Metro in area
Everything you need to know about this Appartementen en penthouses for sale

Fantastisch penthouse in het centrum van de stad Bétera, het pand wordt gekenmerkt door de ruimtelijkheid van de kamers en natuurlijk licht in alle kamers. Het terras is een enorm verkoopargument en biedt privacy en ruimte om te ontspannen en te dineren in de zon.

Het heeft een comfortabele verdeling met een onafhankelijke keuken, volledig gerenoveerd en geïntegreerde apparatuur, evenals een galerij met een wasruimte, grote woonkamer, vier slaapkamers en drie badkamers, waarvan de hoofdslaapkamer toegang heeft tot het terras.

Garage en berging zijn bij de prijs inbegrepen.

Bétera ligt tussen de afrit van de snelweg A7 en de snelweg CV35, het is omgeven door gerenommeerde internationale scholen, en heeft een veelheid aan diensten zoals supermarkten, winkelcentra, sportcentra, restaurants, banken, artsen. Het is een gebied dat op slechts tien minuten van het vliegveld van Valencia ligt en op twintig minuten van de stad Valencia of een van de stranden van Valencia.

Vergelijken

Share this property

o