Woningen

Diensten aangeboden

Found Valencia verkoopt een breed scala aan woningen in de stad Valencia en omliggende gebieden aan de internationale markt.

image-box-10

Thuis verkopen

  • Type woning: Stads- en strandappartementen, villa's & huizen, luxe onroerend goed, boerderijen en unieke historische woningen.
  • 100% Directe Vermelding: onroerend goed in onze portefeuille is voor 100% afkomstig van de huidige eigenaren die hun woning willen verkopen.
  • Commercieel Vastgoed: ound Valencia helpt internationale investeerders die bedrijfspanden, kantoren of bouwgrond willen kopen in Valencia, Spanje. Wij helpen je bij het vinden van het juiste commercieel vastgoed.
image-box-05

Wij spreken de volgende talen

Spaans, Engels, Russisch, Frans, Italiaans, Nederlands en Engels. Ook bieden we extra ondersteuning in het Chinees en Arabisch.

Nieuwbouw en renovatie

Found Valencia biedt kant-en-klare oplossingen op maat, van kleine verbouwingen tot grote off-plan nieuwbouwprojecten. Wij coördineren alle aspecten van de bouwvergunning, waarbij we samenwerken met de gemeente, leveranciers en overheidsinstanties.

image-box-02

Hypotheken, woningkredieten en belastingadvies

Found Valencia helpt haar klanten bij het vinden van een financieringspakket dat het beste aansluit bij de behoeften van de klanten, en brengt hen in contact met belastingexperts in meerdere talen.

Golden Visa voor Spanje

Over hoe Found Valencia je kan helpen bij het verkrijgen van je Golden Visa voor Spanje

Jezelf vestigen met Found Valencia

Wij helpen je met alle zaken gedurende de eerste maanden, van het regelen van het internet tot een volledige verhuizing.

Vind een school met Found Valencia

Als een klant naar Valencia verhuist, helpen we de gezinnen met het vinden en bezoeken van de beste internationale / particuliere scholen.

Wil je weten
Meer over onze services?

GDPR Consent. By sending this form we understand that you give us explicit consent to store your personal information in order to reply to your enquiry. We will NOT send you commercial information unless explicitly requested in your message. Your information will not be shared. Please read our Privacy Policy.

Vergelijken