Te Koop
Nieuws
540.000€

4Appartementen in het Hart van Bocairent

8
Slaapkamers
4
Badkamers
70 m2
Grootte
0 m2
Perceelgrootte
2022
Bouwjaar
FP3041086
Referentie
Belangrijkste kenmerken van deze Appartementen
Airconditioning Bergruimte Buiten BBQ Easy access to amenities Easy access to schools (private/public) Elevator Emergency services in area Excellent motorway access Gastenverblijf Glasvezel internet Good access roads Outdoor dining areas Zwembad
Alles wat je hierover moet weten Appartementen te koop

Found Valencia heeft het genoegen u deze vier volledig operationele landelijke appartementen met een totale huidige prestatie te presenteren.

Bocairent ligt in het hart van de Sierra Mariola. Het is een klein, zeer toeristisch stadje met veel geschiedenis. De appartementen bevinden zich op een bevoorrechte locatie, midden in het centrum van de stad. Voorheen een dekenfabriek, de appartementen zijn ontworpen en ingericht geïnspireerd door het dekensproductieproces met behoud van de essentie van wat het was.

De loft-stijl appartementen hebben open ruimtes, een industriële uitstraling, en zijn verdeeld over twee niveaus. Op de begane grond bevindt zich een woon-eetkamer met een slaapbank, een complete badkamer en een keuken. Boven, open naar de woonkamer, is de tweepersoons slaapkamer. In één van de appartementen is er ook een tweede tweepersoons slaapkamer met twee bedden en nog een complete badkamer.

De appartementen variëren in grootte van 42 tot 75 vierkante meter. Ze zijn zeer licht en bieden spectaculair uitzicht vanaf de bovenverdieping. Ze delen een gemeenschappelijke ruimte met een zwembad.

De appartementen zijn voorzien van alle nodige voorzieningen voor een idyllisch verblijf in zo’n landelijke omgeving. Alle vergunningen zijn in orde, en de onderneming is volledig operationeel.

Kortom, een unieke kans om een perfect bedrijf voort te zetten voor een toeristisch stadje als Bocairent



Vergelijken

Share this property

o

Found Valencia needs the contact information you provide to us to contact you about our products and services. You may unsubscribe from these communications at any time. For information on how to unsubscribe, as well as our privacy practices and commitment to protecting your privacy, please review our Privacy Policy.
Found Valencia heeft de contactgegevens die u aan ons verstrekt nodig om contact met u op te nemen over onze producten en diensten. U kunt zich te allen tijde afmelden voor deze communicatie. Lees ons Privacybeleid voor informatie over hoe u zich kunt afmelden en over onze privacypraktijken en ons streven om uw privacy te beschermen.