Bel ons (+34) 96 344 77 74
Te Koop
Nieuws
540.000€

4Appartementen in het Hart van Bocairent

8
Bedrooms
4
Bathrooms
70 m2
Size
0 m2
Area
2022
Year Built
FP3041086
Reference
Key features of this Appartementen
Airconditioning Bergruimte Buiten BBQ Easy access to amenities Easy access to schools (private/public) Elevator Emergency services in area Excellent motorway access Gastenverblijf Glasvezel internet Good access roads Outdoor dining areas Zwembad
Everything you need to know about this Appartementen for sale

Found Valencia heeft het genoegen u deze vier volledig operationele landelijke appartementen met een totale huidige prestatie te presenteren.

Bocairent ligt in het hart van de Sierra Mariola. Het is een klein, zeer toeristisch stadje met veel geschiedenis. De appartementen bevinden zich op een bevoorrechte locatie, midden in het centrum van de stad. Voorheen een dekenfabriek, de appartementen zijn ontworpen en ingericht geïnspireerd door het dekensproductieproces met behoud van de essentie van wat het was.

De loft-stijl appartementen hebben open ruimtes, een industriële uitstraling, en zijn verdeeld over twee niveaus. Op de begane grond bevindt zich een woon-eetkamer met een slaapbank, een complete badkamer en een keuken. Boven, open naar de woonkamer, is de tweepersoons slaapkamer. In één van de appartementen is er ook een tweede tweepersoons slaapkamer met twee bedden en nog een complete badkamer.

De appartementen variëren in grootte van 42 tot 75 vierkante meter. Ze zijn zeer licht en bieden spectaculair uitzicht vanaf de bovenverdieping. Ze delen een gemeenschappelijke ruimte met een zwembad.

De appartementen zijn voorzien van alle nodige voorzieningen voor een idyllisch verblijf in zo’n landelijke omgeving. Alle vergunningen zijn in orde, en de onderneming is volledig operationeel.

Kortom, een unieke kans om een perfect bedrijf voort te zetten voor een toeristisch stadje als BocairentVergelijken

Share this property

o