Bel ons (+34) 96 344 77 74
Te Koop
Nieuws
2.300.000€

Prachtige Masia in Penáguila

10
Bedrooms
9
Bathrooms
1.100 m2
Size
350.000 m2
Area
2003
Year Built
FC2030722
Reference
Key features of this Hotels/Gastenverblijven
Airconditioning Automatische irrigatie Bergruimte Buiten BBQ Easy access to amenities Emergency services in area Garage Gastenverblijf Glasvezel internet Good access roads Mogelijkheid voor rolstoelgebruikers Outdoor dining areas Parking whiten boundaries Schools proximity good Well maintained property Zwembad
Everything you need to know about this Hotels/Gastenverblijven for sale

Deze prachtige en unieke boerderij is gelegen in een idyllische omgeving, waar rust en kalmte heersen. Het is omgeven door groene gebieden en eigen fruitboomgaarden. Het perceel beslaat 325.000 vierkante meter, waarvan 20.000 omheind zijn met een stenen muur.

Het terrein heeft twee gebouwen. Het hoofdhuis is 960 vierkante meter en het bijgebouw is 140 vierkante meter. Een prachtig kasseienpad omringd door bomen leidt ons naar de hoofdingang van het perceel. Aan de linkerkant vinden we het kleinere huis. Het bestaat uit 3 slaapkamers, een keuken, 2 badkamers en een woonkamer met een open haard. Aan de rechterkant van de ingang bevindt zich een grote loods waar al het benodigde materiaal voor het onderhoud van de boerderij wordt opgeslagen.

Via een prachtige en goed onderhouden tuin komen we bij het hoofdhuis, vanwaar we toegang hebben tot een enorme hal met een houten dak, waar we de trap vinden die toegang geeft tot twee van de drie verdiepingen. Vanuit de hal hebben we toegang tot een slaapkamer, een badkamer en de grote suite, die een kleedkamer heeft en een enorme badkamer met twee douches. Aan de rechterkant van de hoofdingang leidt een ruime en lichte gang ons naar de keuken, die is verdeeld in het keukengedeelte, koelkasten, een voorraadkast met een industriële kamer… van een woongedeelte met een open haard. Het heeft ook toegang tot het wasgedeelte, direct verbonden met de tuin.

Door de gang te volgen, komen we bij de woonkamer van 100 vierkante meter met een houten plafond, met directe toegang tot het zwembadgedeelte. Terug naar de hal gaan we naar de eerste verdieping, waar we 5 tweepersoonsslaapkamers vinden met een eigen badkamer en allemaal met inbouwkasten en balkons met een fantastisch uitzicht.

Ook vanuit de hal hebben we toegang tot de garage, gelegen op een lager gelegen verdieping, waar we een ruimte vinden met de ketels en alle verwarmings- en koelinstallaties van het huis, evenals de installatie voor de behandeling van het zwembad.

Het huis is omgeven door een tuin en fruitbomen. Het heeft een zwembadgedeelte voor een fantastisch terras, een tennisbaan en een kleine picknickplaats waar u kunt rusten en genieten van het uitzicht en de rust.

Het huis heeft vloerverwarming op de begane grond. Airconditioning met omvormerfunctie op de eerste verdieping. De afwerkingen zijn van hoge kwaliteit, kersenhout, porseleinen vloer, naast het hebben van een eigen generator. Het heeft irrigatiewater en drinkwater.

Ten slotte is het gebied buiten de stenen muur beplant met gecertificeerde biologische amandel- en olijfbomen met een geschatte productie van respectievelijk 5.000 en 12.000 kilogram per oogst.

Kortom, Found Valencia presenteert u een fantastisch landgoed omgeven door natuur, met vele mogelijkheden om het om te zetten in een toeristisch bedrijf.Vergelijken

Share this property

o