Bel ons (+34) 96 344 77 74
Te Koop
Nieuws Reduced Price Renovated
700.000€

Prachtige villa met prachtig uitzicht in Muro de Alcoy, Alicante

5
Bedrooms
3
Bathrooms
311 m2
Size
10.000 m2
Area
2013
Year Built
FC2030712
Reference
Key features of this Villa's en landhuizen
Airconditioning Bergruimte Buiten BBQ Easy access to amenities Easy access to schools (private/public) Emergency services in area Glasvezel internet Good access roads Outdoor dining areas Parking whiten boundaries Well maintained property Zwembad
Everything you need to know about this Villa's en landhuizen for sale

Found Valencia presenteert deze prachtige villa van 311 m2 op een perceel van bijna 10.000 m2 met prachtig uitzicht op de Sierra Mariola, de Sierra Aitana en de Benicadell.
Het huis is verdeeld over twee verdiepingen. Op de begane grond vinden we de woonkamer met houtgestookte open haard, een grote keuken met eethoek, een kamer die momenteel wordt gebruikt als studieruimte, nog een logeerkamer of speelruimte, een ruime wasruimte met berging, een complete badkamer met douche en verschillende kledingkasten in de gangen en doorgangsruimten van het huis. Vanuit de keuken en de woonkamer gaan we direct naar het terras en de tuin.
Op de eerste verdieping vinden we een doorgang met schoenenrekken, twee slaapkamers en een grote badkamer. We vinden hier ook de hoofdslaapkamer met open haard van waaruit we toegang hebben tot een complete badkamer met douche en bad, een kleedkamer en een terras met uitzicht op de bergen.
Het huis is volledig voorzien van airconditioning met inverter air splits, vloerverwarming, veiligheidsramen en een pelletketel. De materialen en afwerkingen zijn van hoge kwaliteit.
Een unieke plek om comfortabel te wonen, met veel rust en met het voordeel dat je alle benodigde diensten bij de hand hebt.

Vergelijken

Share this property

o