Bel ons (+34) 96 344 77 74
Te Koop
Luxury Nieuws
1.590.000€

Luxe woning te koop in Alcoy,Alicante

11
Bedrooms
11
Bathrooms
1.500 m2
Size
10.000 m2
Area
129504
Reference
Key features of this Villas
Airconditioning Automatische irrigatie Bergruimte Buiten BBQ Easy access to amenities Easy access to schools (private/public) Gastenverblijf Glasvezel internet Good access roads Mogelijkheid voor rolstoelgebruikers Omheind terrein Outdoor dining areas Parking whiten boundaries Zwembad
Everything you need to know about this Villas for sale

Prachtig luxe huis op een perceel van bijna 10.000 m2 en een bebouwde oppervlakte van 1.500 m2.
Deze luxe villa ligt in de bevoorrechte omgeving van de Sierra de Mariola en op slechts 15 minuten van het centrum van Alcoy, met alle benodigde voorzieningen.
Bij binnenkomst in het hoofdgebouw is de overvloed aan natuurlijk licht duidelijk zichtbaar, evenals het gevoel van een goed verdeeld huis, met een grote schone luchtstroom, licht en elegantie.

Er zijn twee lounges om van te genieten, een eetkamer en een grote keuken die ideaal is voor het ontvangen van grote groepen.
Het huis heeft 11 slaapkamers, waarvan 4 met eigen kleedkamers, 9 complete badkamers en 2 toiletten.

Het huis biedt een aantal recreatieruimtes zoals een fitnessruimte, een prachtig afgewerkte wijnkelder, een kantoorruimte en een aantal andere mogelijkheden.

De tuinen en het zwembad zijn echt perfect voor de warmere maanden en bieden ruimte voor entertainment en diners. De tuinen bieden automatische irrigatie, fonteinen, een eigen waterput uit de bergen en ruime parkeergelegenheid.

Vergelijken

Share this property

o