Bel ons (+34) 96 344 77 74
Te Koop
Nieuws
480.000€

Chalet met Uitzicht op de Sierra Mariola

2
Bedrooms
2
Bathrooms
239 m2
Size
0 m2
Area
2009
Year Built
FC2030721
Reference
Key features of this Villa's en landhuizen
Airconditioning Bergruimte Easy access to amenities Easy access to schools (private/public) Emergency services in area Garage Glasvezel internet Good access roads Modern building Omheind terrein Outdoor dining areas
Everything you need to know about this Villa's en landhuizen for sale

Found Valencia brengt een fantastisch en modern chalet op de markt met hoogwaardige afwerking en een prachtig uitzicht op de Sierra Mariola.

Het huis, verdeeld over drie verdiepingen, heeft 239 vierkante meter woonoppervlakte en ongeveer 100 vierkante meter aan terrassen en het terras. Daarnaast heeft het 168 vierkante meter grond, grenzend aan het perceel van het huis en zeer gemakkelijk te communiceren om de tuin uit te breiden, met eindeloze mogelijkheden.

Vanaf de hoofdingang hebben we toegang tot een kleine open hal die leidt naar een complete badkamer met douche en de grote geïntegreerde woon-eetkamer met de keuken. Dit gedeelte van het huis is zeer licht, omdat het op het zuiden is gericht en er geen andere gebouwen in die richting zijn. Vanaf hier hebben we toegang tot een groot terras waar we kunnen genieten van rust en stilte in de natuur.

Vanaf de begane grond hebben we ook directe toegang tot de garage, waar de pelletketel, de warmwatertank en het volledige vloerverwarmingssysteem zich bevinden.

De trap, met oog voor detail ontworpen, leidt naar de tweede verdieping van het huis waar we de wasruimte vinden met een kleine valluik dat leidt naar een bovenliggende opslagruimte, een terras, een slaapkamer, een sportschool, een complete badkamer en de hoofdslaapkamer. Vanuit de laatste, en via een kleedkamer, komen we binnen in een prachtige badkamer met een bad voor twee personen en een douche.

Tot slot vinden we op de zolder een gang en een groot terras met onovertroffen uitzicht.

Het huis is gebouwd in 2009 maar is perfect bewaard gebleven. Alle afwerkingen zijn van hoge kwaliteit, van de vloer tot de kranen. De raamkozijnen zijn van PVC met glas met het maximale beveiligingsniveau. De rolluiken zijn van aluminium, allemaal gemotoriseerd en sommige van hen zijn gedemotiseerd. Het huis heeft vloerverwarming en airconditioning door het hele huis. De voordeur is versterkt, wat ons maximale veiligheid biedt.

Kortom, het is een perfect chalet om te wonen in een stedelijk gebied maar heel dicht bij de natuur en met veel rust.Vergelijken

Share this property

o