Bel ons (+34) 96 344 77 74
Te Koop
Exclusiviteit
2.500.000€

Prachtig landgoed in Ontinyent Valencia

8
Bedrooms
9
Bathrooms
1.621 m2
Size
560.000 m2
Area
1950
Year Built
FP2030732
Reference
Key features of this Villas
Automatische irrigatie Bergruimte Buiten BBQ Easy access to schools (private/public) Emergency services in area Garage Gastenverblijf Gazons Outdoor dining areas Parking whiten boundaries Period building
Everything you need to know about this Villas for sale

Found Valencia heeft het grote genoegen om deze spectaculaire Finca van groot historisch belang aan u te presenteren. Met 56 hectare grond en ongeveer 1600 vierkante meter bebouwd, heeft het een hoog exploitatiepotentieel, zowel op agrarisch gebied als voor accommodatie.

De boerderij is meerdere keren gerestaureerd, met behoud van historische aspecten en zijn oorspronkelijke esthetiek.

Het hoofdgebouw bestaat uit 4 verdiepingen waar we een ruime eetkamer, een bibliotheek, verschillende keukens, een wijnkelder, een banketzaal, 8 slaapkamers en 9 badkamers vinden. Er zijn twee terrassen, een aan de voorkant en een andere aan de achterkant van het huis. Aan de voorkant is er ook een enorm terras.

Onder de andere kamers die het huis heeft, zijn de twee grote opslagplaatsen voor het opslaan van de oogst, machines, enz. De bijgebouwen naast het hoofdgebouw kunnen worden gebruikt om het aantal kamers, evenementenzalen uit te breiden, en eindeloze mogelijkheden die deze woning biedt.

Wat het land betreft, heeft het uitstekende kwaliteit biologische landbouw. Onder de aanplantingen benadrukken we amandelbomen, olijfbomen, abrikozen en druiven.

Het landgoed heeft verschillende eigen waterputten, evenals een groot irrigatiebekken. Er is ook een natuurlijke mineraalwaterput en een thermische put.

Kortom, het landgoed dat we presenteren is een uniek pand, gelegen in een van de beste gebieden van de provincie Valencia. Een gebied dat wordt gekenmerkt door prachtige landschappen en de aanwezigheid van talrijke wijngaarden.Vergelijken

Share this property

o