Bel ons (+34) 96 344 77 74
Te Koop
Nieuws
440.000€

Nieuwe promotie van kustappartementen in Altea Alicante.

2
Bedrooms
2
Bathrooms
109 m2
Size
0 m2
Area
2024
Year Built
FP3041093
Reference
Key features of this Nieuwbouwproject
Airconditioning Bergruimte Easy access to amenities Easy access to schools (private/public) Elevator Emergency services in area Excellent motorway access Garage Glasvezel internet Good access roads Modern building Mogelijkheid voor rolstoelgebruikers Outdoor dining areas Underground parking
Everything you need to know about this Nieuwbouwproject for sale

Found Valencia Property is verheugd om op de internationale markt een promotie te brengen van 22 hoogwaardige eenheden op de 2e lijn van het strand in Altea, Alicante.

In het project zijn er 16 appartementen met 2 slaapkamers en 4 penthouses met 1 slaapkamer. Het project heeft ook 2 commerciële units.

De Viva Altea Beach promotie in Altea Alicante biedt niet alleen de nabijheid van de mooiste gebieden en stranden van de stad, maar ook een scala aan diensten op korte loopafstand van dit prachtige project.

Prijs vanaf: 440.000 Euro+VAT: 2 slaapkamers +2 badkamer appartementen.

Datum oplevering
Oktober/2026

10 parkeerplaatsen (binnen + privé) zullen worden gelegen op 250m2 van de promotie en ze zullen worden toegewezen aan elk appartement (verplicht).
Viva Altea Beach Parkeergebouw: 25.000 euro + BTW (Verplicht om te kopen).
Buitenparkeerplaats (parkeerplaats) 14.000 euro + BTW (verplicht om te kopen).

Extra details;

  • Energiecertificaat “A” (maximum verstrekt in Spanje).Een duurzaam gebouw met een aerothermia systeem en hoogwaardige materialen.
  • Witgoed en een AC-systeem zijn inbegrepen in de vraagprijs. Vaatwasser, koelkast, elektrische kookplaat, oven, afzuigkap en wasmachine.
  • Toegankelijk gebouw en uitstekende communicatie via de weg en te voet.
  • Op loopafstand van alle soorten voorzieningen en het prachtige centrum van Altea met zijn witte huizen, kwaliteitsrestaurants, boetieks, galeries van kunstenaars en beroemde kerk. Zeer beroemde Instagrammer plaats. Het wordt “Het Spaanse Santorini” genoemd door National Geographic.
  • Op 50 meter van de promenade van Altea en de stranden. Strand met blauwe vlaggen (hoge Europese classificatie). Blauw en turquoise water.

Er zijn zeer beroemde wandelroutes tussen de Middellandse Zee en de bosrijke bergen. Professionele en amateurbiketeams van over de hele wereld gaan naar deze gebieden om in de winter te oefenen.

Neem contact met ons op voor meer informatie en alle vastgoedprijzen.

Vergelijken

Share this property

o