Bel ons (+34) 96 344 77 74
Te Koop
Luxury Reduced Price
3.930.000€

Uitzonderlijk luxe onroerend goed te koop in Altea Spanje.

5
Bedrooms
4
Bathrooms
2.278 m2
Size
6.258 m2
Area
FC2030664
Reference
Key features of this Luxe Woningen
Airconditioning Automatische irrigatie Bergruimte Easy access to amenities Easy access to schools (private/public) Emergency services in area Excellent motorway access Gastenverblijf Glasvezel internet Good access roads Omheind terrein Outdoor dining areas Zwembad
Everything you need to know about this Luxe Woningen for sale

Luxe huis + extra huis (bouw niet voltooid) + groot perceel grond met uitzicht op zee.

De oppervlakte van alle percelen is 6258 m².
De hoofdvilla (te zien op de foto’s) op het perceel van 2278 m².
Het perceel van 1740 m² met een huis in aanbouw.
Derde perceel 2440 m².

Luxe villa met prachtig uitzicht op zee is gebouwd met unieke afwerkingen en materialen, spectaculaire meubels en design zijn slechts enkele van de belangrijkste punten die kunnen worden genoemd.

In deze woning zijn alle details in aanmerking genomen, te beginnen met de beste luxe meubels zoals SILIK, MOBLESA en MARINER. De kamers zijn ingericht met exclusieve luxe verlichting en vergulde handgemaakte elementen, handgeschilderde plafonds, de handgemaakte keuken van Clive Christian met SMEG-apparatuur, enz.

De indeling van de villa is zeer functioneel. Via de hoofdingang komt u binnen via een indrukwekkende marmeren trap die vanaf het eerste moment voor comfort zorgt. Op dezelfde begane grond is er een grote woonkamer en een mooie eetkamer direct naast de keuken. Een slaapkamer met eigen badkamer, eigen kantoor, garage en gastenbadkamers maken ook deel uit van deze verdieping.
Via de trap naar de eerste verdieping is een elegante lobby ontworpen met Mariner meubilair, plus vier slaapkamers met eigen en-suite badkamers maken de indeling van deze verdieping compleet. Vanuit alle slaapkamers is er toegang tot het terras met uitzicht op zee en de bergen. Een sauna, hammam, wijnkelder en zwembad completeren deze luxe villa.

Een andere villa voor gasten, familie of vrienden is in aanbouw en is bij de prijs inbegrepen. In het projectplan voor deze tweede villa is er een spa, zwembad en rustruimte, ook 5 slaapkamers en 5 badkamers, 1 toilet en spa met zwembad.   AREA : Altea ligt in de provincie Alicante en maakt deel uit van de Costa Blanca, net tussen Calpe en Benidorm. Altea wordt beschouwd als de “pearl” parel van de Costa Blanca en wat het onderscheidt van vele andere steden is het perfecte mediterrane klimaat het hele jaar door. De reden is heel eenvoudig, want het wordt beschermd door de Sierra de Bernia gebergte. Dit betekent dat de temperatuur in de winter of zomer anders is dan in de andere gebieden. De gastvrijheid en vrijgevigheid van de lokale bevolking, de mooie en rustige stranden zoals Cap Negret, Mascarat en Campomanes en de havens van Altea, Campomanes en Isla de Altea maken deze plek tot een waar paradijs.
Altea staat ook bekend om zijn oude binnenstad, waar veel toeristen 365 dagen per jaar komen. Door Altea een paar dagen te bezoeken en de tijd te nemen om Altea te leren kennen, kan men echt begrijpen wat het te bieden heeft.

Vergelijken

Share this property

o