Bel ons (+34) 96 344 77 74
Te Koop
Nieuws
950.000€

Elegante Woning in de Bergen van Alicante

7
Bedrooms
5
Bathrooms
750 m2
Size
2.850 m2
Area
FC2030671
Reference
Key features of this Villa's en landhuizen
Airconditioning Automatische irrigatie Bergruimte Buiten BBQ Easy access to amenities Easy access to schools (private/public) Emergency services in area Gastenverblijf Gazons Glasvezel internet Omheind terrein Outdoor dining areas Parking whiten boundaries Well maintained building Zwembad
Everything you need to know about this Villa's en landhuizen for sale

Luxe huis van 750 m2, omringd door 2.850 m2 grond, met prachtige tuinen, in een woonwijk in Banyeres de Mariola, in de bergen van Alicante, zo dicht bij de stad dat er scholen, een middelbare school, een medisch centrum en supermarkten zijn… alles zo dichtbij, maar ook heel dicht bij de natuur.

Het huis is verdeeld over 2 verdiepingen, plus de kelder, die een kleine woonkamer met een wijnkelder, een slaapkamer, een wasruimte en een badkamer heeft.

Op de eerste verdieping vind je een ruime hal, een keuken met een bijkeuken en een woonkamer met een terras, een grote woonkamer met een eetkamer, een badkamer en 1 slaapkamer met een eigen badkamer. Op de tweede verdieping is er een open speelkamer, een kantoor, een studeerkamer, een badkamer en 3 slaapkamers, waarvan één met een eigen badkamer.

Daarnaast zijn er terrassen, tuinen, een veranda en een grote overdekte zwembad met een jacuzzi, zodat je er zowel in de zomer als in de winter van kunt genieten.

Naast het zwembad bevindt zich een ander huis met een woonkamer, een keuken en een badkamer, dat in verbinding staat met de kelder, die ook weer verbonden is met het hoofdgebouw.

Bovendien heeft het pand 2 garages en heeft het huis meerdere ingangen, de hoofdingang en nog twee andere.

Bovendien verkeert het in goede staat om in te wonen, het heeft een open haard, thermische isolatie, verwarming en koeling, internet, elektriciteit , Zonnepanelen , en drinkwater.Vergelijken

Share this property

o