Bel ons (+34) 96 344 77 74
Te Koop
Exclusiviteit Nieuws
235.000€

Charmante Eengezinswoning

3
Bedrooms
2
Bathrooms
240 m2
Size
0 m2
Area
2003
Year Built
FC2030703
Reference
Key features of this Rijtjeshuis
Airconditioning Bergruimte Buiten BBQ Easy access to amenities Easy access to schools (private/public) Emergency services in area Glasvezel internet Good access roads Modern building Outdoor dining areas Well maintained property
Everything you need to know about this Rijtjeshuis for sale

Indrukwekkende design eengezinswoning van 176 vierkante meter in Cocentaina, Alicante.

Het huis is verdeeld over vier verdiepingen. Vanaf de straat hebben we toegang tot de garage en een van de terrassen, waar de hoofdingang van het huis zich bevindt.

Op de begane grond is er een ruime en lichte woon-eetkamer met een terras, een keuken en een gastentoilet.

Op de eerste verdieping zijn er 3 slaapkamers, waarvan één met een balkon aan de buitenkant, en een complete badkamer met een bad.

Op de tweede verdieping is er een open ruimte die momenteel wordt gebruikt als werk- en studeerruimte. Daarnaast is er een wasruimte met grote ramen en een ruim terras met prachtig uitzicht op de bergen. Toegang tot de garage, waar twee auto’s perfect passen, is ook beschikbaar. De garage wordt ook gebruikt als salon, met een kleine kitchenette en een complete badkamer met douche.

De garage, met ruimte voor twee auto’s, kan ook worden gebruikt als vergaderruimte, aangezien het beschikt over een kitchenette en een complete badkamer met douche.

Het hele huis is voorzien van verwarming en airconditioning via kanalen, evenals veiligheidsramen.

Vergelijken

Share this property

o