Bel ons (+34) 96 344 77 74
Te Koop
Luxury Nieuws
1.950.000€

ONBERISPELIJKE GLOEDNIEUWE FLAT IN JUSTICIA MADRID

2
Bedrooms
3
Bathrooms
175 m2
Size
0 m2
Area
2023
Year Built
FP3041042
Reference
Key features of this Appartementen en penthouses
Airconditioning Bergruimte Easy access to amenities Easy access to schools (private/public) Elevator Glasvezel internet Good access roads Metro in area Period building Schools proximity good
Everything you need to know about this Appartementen en penthouses for sale

Ontdek de essentie van verfijning in deze uitzonderlijke flat in de begeerde wijk Justicia. Deze woning is gevestigd in een iconisch gebouw in klassieke stijl en biedt de perfecte combinatie van historische charme en modern comfort.

Met twee en-suite slaapkamers, elk een heiligdom van privacy en comfort, en het extra gemak van een gastentoilet, biedt deze ruimte een zorgvuldig ontworpen lay-out om te voldoen aan de eisen van het hedendaagse leven.

Natuurlijk licht stroomt elegant in elke hoek, wat de elegantie en ruimtelijkheid van de ruimtes versterkt. Over elk detail, van de afwerking tot de indeling van de ruimtes, is met precisie nagedacht om een uitzonderlijke woonervaring te bieden.

Deze woning is niet alleen een ode aan luxe en verfijning, maar is ook strategisch gelegen in het hart van Justicia, een wijk die het beste van het stadsleven biedt: exclusieve boetieks, gerenommeerde restaurants en een levendige sfeer.

Ontdek de perfecte balans tussen geschiedenis en hedendaags comfort in deze ruimte die de essentie van goed wonen belichaamt in een van de meest exclusieve wijken van de stad.

Vergelijken

Share this property

o