Bel ons (+34) 96 344 77 74
Te Koop
Luxury Nieuws
1.750.000€

Exclusieve, modern vormgegeven Ibiza-villa met panoramisch uitzicht.Moraira

5
Bedrooms
5
Bathrooms
397 m2
Size
2.059 m2
Area
FC2030423
Reference
Key features of this Villa's en landhuizen
Airconditioning Bergruimte Easy access to amenities Easy access to schools (private/public) Emergency services in area Garage Gazons Glasvezel internet Good access roads Omheind terrein Zwembad
Everything you need to know about this Villa's en landhuizen for sale

Deze indrukwekkende moderne Ibiza-stijl villa, recent voltooid in de buurt van El Portet de Moraira, is een oase van luxe op slechts 10 minuten lopen van het populairste strand.

Met een bebouwd oppervlak van 397m², plus een garage van 88m² en een grote opslagruimte, bevindt deze villa zich op een perceel van 1000m², inclusief een “wilde tuin” van 1059m² onbebouwd terrein, wat zorgt voor uitzonderlijke privacy.

Bij het betreden van de villa komt u uit in een indrukwekkende dubbelhoge entreehal, die toegang biedt tot de lift en trappen die naar alle niveaus leiden. Deze villa heeft 5 ruime slaapkamers, allemaal met eigen badkamer en inbouwkasten. De hoofdslaapkamer op de eerste verdieping heeft een eigen terras met panoramisch uitzicht. Daarnaast zijn er twee woonkamers, een op de begane grond en een op de bovenste verdieping. De keuken is uitgerust met hoogwaardige apparatuur van Duitse afkomst.

De ruime woonkamer op de begane grond komt uit op een groot zwembad van 14 x 4 meter, met een ondiep strandgebied van 5 meter breed, ideaal om te zonnebaden en te ontspannen. Het zwembad is voorzien van pre-installatie voor verwarming en onderwaterverlichting om ’s avonds van te genieten.

Op het niveau van de kelder vinden we een grote garage met ruimte voor minstens 4 auto’s en opslagruimte voor boten. Er is ook een wasruimte op dit niveau voor extra comfort.

De extra voorzieningen van deze luxe villa omvatten vloerverwarming, airconditioning, een warmteterugwin- en ventilatiesysteem, aluminium ramen, LED-plafondverlichting en een elektrische toegangsdeur en garagedeur met video-entry-systeem.

Kortom, deze moderne Ibiza-stijl villa is een meesterwerk van design, comfort en luxueuze levensstijl op een uitzonderlijke locatie.

Vergelijken

Share this property

o