Bel ons (+34) 96 344 77 74
Te Koop
Nieuws
940.000€

Spectaculair Landgoed op het Platteland in Alicante

12
Bedrooms
9
Bathrooms
2.330 m2
Size
80.000 m2
Area
FC2030704
Reference
Key features of this Villa's en landhuizen
Airconditioning Bergruimte Buiten BBQ Easy access to amenities Easy access to schools (private/public) Emergency services in area Gastenverblijf Glasvezel internet Good access roads Mogelijkheid voor rolstoelgebruikers Outdoor dining areas Parking whiten boundaries Zwembad
Everything you need to know about this Villa's en landhuizen for sale

Indrukwekkend landgoed van 80.000 vierkante meter, waarvan 50.000 volledig omheind zijn. Het heeft 2.330 vierkante meter bebouwd in verschillende gelegaliseerde gebouwen. Het hele landgoed is aangepast voor mensen met beperkte mobiliteit, omdat het eerder een boerderijschool was met alle huidige vergunningen in orde.

Het hoofdgebouw bestaat uit een enorme hal met twee toiletten, een woonkamer met open haard, een eetkamer voor ongeveer 150 personen, een industriële keuken met opslag- en koelruimtes, en toiletten voor het personeel. Het heeft ook twee kamers en twee complete badkamers met douches, allemaal aangepast voor mensen met beperkte mobiliteit.

Op de eerste verdieping zijn er 10 kamers met verschillende capaciteiten. Er zijn ook twee gemeenschappelijke badkamers met douches, één voor jongens en één voor meisjes.

Het exterieur is verdeeld in zones op basis van activiteiten. In één gebied zijn er 3 lokalen voor activiteiten, met twee gemeenschappelijke toiletten. Daarnaast is er nog een groter lokaal met zijn andere twee toiletten.

In het recreatie- en vrijetijdsgebied zijn er een basketbalveld, een frontonveld, een zip-lijngebied en een buitenpicknickplaats.

Tenslotte, in het zwembadgebied, zijn er twee zwembaden van verschillende grootte en diepte met respectievelijk twee kleedkamers en badkamers.

Wat betreft het land, zijn er ongeveer 54.000 vierkante meter continu producerende olijfbomen. De rest van het land produceert verschillende fruitbomen.
Het landgoed heeft zijn eigen waterput.

Dit landgoed heeft een bevoorrechte omgeving, omgeven door natuur en privacy voor elk type activiteit, of het nu educatief of privé is.

 

Vergelijken

Share this property

o