Bel ons (+34) 96 344 77 74
Te Koop
Nieuws
1.200.000€

Bevoorrechte ligging tegenover de Club de Golf Mediterraneo

7
Bedrooms
5
Bathrooms
567 m2
Size
3 m2
Area
1983
Year Built
FP3040967
Reference
Key features of this Villa's en landhuizen
Airconditioning Automatische irrigatie Bergruimte Buiten BBQ Easy access to amenities Easy access to schools (private/public) Emergency services in area Excellent motorway access Garage Gastenverblijf Gazons Glasvezel internet Good access roads Mogelijkheid voor rolstoelgebruikers Omheind terrein Outdoor dining areas Zwembad
Everything you need to know about this Villa's en landhuizen for sale

Prachtige villa met een perceel van meer dan 3.000 m2 in de bevoorrechte urbanisatie La Coma in Castellón, naast de Club de Golf Mediterráneo.
Bevoorrechte omgeving met videobewaking, en een indrukwekkende tuin naast het huis, waar zich een groot zwembad en een paddle-tennisbaan bevinden.
Het huis is gebouwd met de beste kwaliteiten. Het heeft zeven zeer ruime slaapkamers, grote kasten, vier badkamers, verwarming, verlichting met zonnepaneel systeem.
Een grote entreehal leidt naar een enorme woonkamer met drie verschillende ruimtes, een grote volledig ingerichte keuken, een badkamer, een dienstbodekamer met zitkamer en badkamer. Op de eerste verdieping zijn er vier slaapkamers en twee badkamers, op de eerste verdieping leidt een enorme kleedkamer naar de prachtige hoofdslaapkamer en een groot terras met uitzicht op de golfbaan.
Op de derde verdieping bevindt zich een kantoor met uitzicht op de omringende bergen.
De oriëntatie van het huis is het oosten. Slechts 15 minuten van het strand van Benicasim.
Onder het huis en op hetzelfde terrein bevindt zich een grote ruimte met een keuken en een indrukwekkende wijnkelder waarvan de muur dezelfde rots is als die van de berg waarop het huis staat.
Een prachtige plek voor liefhebbers van ontspanning, discretie en natuurliefhebbers.

Vergelijken

Share this property

o