Bel ons (+34) 96 344 77 74
435.000€

An immaculately presented property with exceptional views in Valencia

4
Bedrooms
3
Bathrooms
206 m2
Size
2.800 m2
Area
FC2020519
Reference

Onberispelijke villa met prachtig ononderbroken uitzicht.

We zijn blij om deze woning op de markt te brengen in een gebied met veel privacy en een prachtig ononderbroken uitzicht.

De woning is gelegen in een werkelijk idyllische omgeving in de gated community van San Cristobal, Alberic, waar u voorzieningen vindt zoals winkels, sportfaciliteiten, metrostation en medisch centrum, op slechts 4 km van het huis.

Dit prachtige pand is een prachtig huis met vier slaapkamers met een prachtig panoramisch uitzicht en gecombineerd met een hoge kwaliteit afwerking en aandacht voor detail. Bij aankomst kunt u de prachtige ambiance bewonderen en zult u de hoge standaard van de presentatie waarderen.

De woning is gelegen op een perceel van 2800m2.het hoofdgebouw is op een niveau en bestaat uit 206 m2.

Het huis heeft een pad door de mooi aangelegde tuinen, waardoor u kunt genieten van alles wat dit prachtige pand te bieden heeft.

Vanaf een groot terras (80m2) hebben we toegang tot de voordeur van het hoofdhuis, dat geheel gelijkvloers is. Bij het binnenkomen van de woning is er een grote en ruime zitkamer, met een indrukwekkend houten balkenplafond. De keuken is volledig ingericht, met ontbijthoek, bijkeuken, bijkeuken en patio deur die toegang geeft tot de achtertuin en BBQ gebied.

Een en-suite hoofdslaapkamer met badkamer, nog 3 slaapkamers met inbouwkasten en een familiebadkamer completeren het huis.

Er is een apart gebouw met een zeer ruime barbecue in Spaanse stijl: paellero.

Het zwembad is 10 x 6 m, met een volledig filtersysteem met veel privacy, omgeven door een enorm betegeld terras, met een prachtig ononderbroken verreikend uitzicht over het aangrenzende platteland. Dit gebied maakt het mogelijk om buiten te entertainen het hele jaar door.

Er is een zeer grote garage, met badkamer en keuken, die ideaal is voor het creëren van extra gastenverblijf. Er is ook een opslagruimte onder het zwembad.

Het terrein is een ander kenmerk, een van de hoogtepunten, bestaande uit een zeer groene, evenwichtige en mooi aangelegde tuin met bloeiende struiken, sierbomen en een goede selectie fruitbomen.

Met zijn idyllische ligging is dit onberispelijk afgewerkte huis het toppunt van rust, met een fantastische landelijke omgeving, in een woning die u met trots uw thuis zult noemen.

Belastingen en heffingen.

De gemeentebelasting of IBI is 500€ per jaar en de gemeenschapskosten zijn 500€ per jaar.

De urbanisatie San Cristobal ligt op 7 km van de stad Alberic en op 40 km van Valencia. Dit is een goed opgezette wijk die door zijn hoge ligging een prachtig uitzicht heeft op het omliggende platteland.

De urbanisatie heeft zijn eigen sociale club. Dit gebied is ideaal om het hele jaar door te wonen of om een vakantiehuis te hebben in een rustige omgeving. Er rijden schoolbussen van de urbanisatie naar de stad Alberic.

In de stad Alberic zijn alle stedelijke voorzieningen aanwezig, waaronder medische faciliteiten, banken en winkels, supermarkten, sportfaciliteiten, scholen en plaatselijke diensten. Er zijn treintrajecten die Alberic in 50 minuten met de stad Valencia verbinden. De toegang tot de snelweg A7 ligt op 5 minuten van de urbanisatie San Cristobal. Steden als Alzira en Xativa, waar zich ziekenhuizen, internationale scholen, hypermarkten en restaurants bevinden, liggen op slechts 15 minuten afstand.

Onberispelijk afgewerkt huis met prachtig ononderbroken uitzicht.

 

Vergelijken

Share this property

o