Bel ons (+34) 96 344 77 74
535.000€

landelijk hotel zeer dicht bij het strand.

4
Bedrooms
3
Bathrooms
293 m2
Size
200 m2
Area
FC2030159
Reference

FoundValencia presenteert deze prachtige woning in de gemeente van La Barraca de Aigües Vives, zeer dicht bij het strand van een golfbaan. Het gebied is omgeven door groene gebieden, is dit fantastische actieve landelijke huis gelegen.

Het pand, dat ook een privéwoning met eigen tuin en zwembad zou kunnen zijn, is verdeeld over twee verdiepingen en heeft 293 meter gebouwd op een perceel van 200 m². De patio heeft ongeveer 70 m² plus een boven terras van 25 m².
De woning is gerenoveerd van 2011 tot 2015, met een uitgelezen smaak in rustieke stijl en eerste kwaliteit materialen. Het huis heeft in totaal vier slaapkamers en is als volgt verdeeld:

Op de begane grond vinden we een ruime hal begiftigd met veel persoonlijkheid, een prachtige woonkamer met open haard, een slaapkamer met tweepersoonsbed, een complete badkamer, een comfortabele keuken en uitgang naar de prachtige tuin, in de tuin vinden we de barbecueplaats en het zwembad.

Boven is er een zeer ruime woonkamer, drie tweepersoons slaapkamers, een van hen met en-suite badkamer en toegang tot een prachtig solarium met buitendouche. Dit terras is verbonden met het zwembad. De andere twee slaapkamers delen de toegang tot een aangenaam balkon met uitzicht op de voorgevel en een badkamer completeert deze verdieping.

De woning is gerenoveerd met behoud van de essentie van het huis, waardoor het veel persoonlijkheid heeft gekregen.
Tot de gemakken van dit prachtige huis behoren airconditioning warm/koud, elektrische radiatoren, riolering, geautomatiseerd zwembad, volledig uitgeruste keuken, buitenverlichting, houtkachel en veel privacy. Op dit moment is het het enige landelijke huis binnen veertig kilometer en het is in bedrijf en correct geregistreerd in het toerisme.

Vergelijken

Share this property

o