Bel ons (+34) 96 344 77 74
Te Koop
Hervormen Nieuws
1.400.000€

Investeringskans in de exclusieve wijk Salamanca Madrid

3
Bedrooms
3
Bathrooms
154 m2
Size
0 m2
Area
2023
Year Built
FP3041051
Reference
Key features of this Appartementen en penthouses
Bergruimte Concierge presence Easy access to amenities Easy access to schools (private/public) Elevator Metro in area Period building Well maintained building
Everything you need to know about this Appartementen en penthouses for sale

Deze uitzonderlijke woning is gelegen in een van de meest prestigieuze wijken van Madrid: La Castellana.

Het vertegenwoordigt een vastgoedbeleggingskans die zich onderscheidt door zijn uniekheid en potentieel. Dit klassieke pand, gelegen in de exclusieve wijk Salamanca, straalt elegantie uit en trekt de aandacht dankzij de grote vraag op de huurmarkt.
Wat deze investering nog aantrekkelijker maakt, is de constante waardestijging van onroerend goed op deze toplocatie. Dit komt door verschillende factoren, waaronder de beperkte beschikbaarheid van grond in het gebied en de grote vraag naar kwaliteitswoningen. Dit alles zorgt voor een solide rendement voor investeerders.
Het appartement in kwestie heeft een royale oppervlakte van 154 vierkante meter en plafonds met een hoogte van 3 meter, wat zorgt voor een omgeving vol licht, ruimtelijkheid en verfijning.

Het is een ideale ruimte om zowel te wonen als te verhuren. De strategische ligging biedt ongeëvenaarde toegang tot hoogwaardige voorzieningen en een uitzonderlijk transportnetwerk, wat de aantrekkingskracht op toekomstige huurders nog vergroot.
Een extra vleugje exclusiviteit en veiligheid wordt geboden door de aanwezigheid van een portier op het landgoed, wat zorgt voor een constante bezetting en een stabiele inkomstenstroom voor vastgoedinvesteerders. Kortom, dit pand in La Castellana vertegenwoordigt het hoogtepunt van luxe, strategische ligging en investeringspotentieel, allemaal in een aantrekkelijk pakket dat je niet elke dag aantreft op de Madrileense vastgoedmarkt.

 

Vergelijken

Share this property

o