Bel ons (+34) 96 344 77 74
Te Koop
Nieuws
1.650.000€

207m2 Barrio de Salamanca,Madrid

3
Bedrooms
4
Bathrooms
207 m2
Size
0 m2
Area
2023
Year Built
FP3041052
Reference
Key features of this Luxe Woningen
Airconditioning Bergruimte Concierge presence Easy access to amenities Easy access to schools (private/public) Elevator Emergency services in area Glasvezel internet Metro in area
Everything you need to know about this Luxe Woningen for sale

Welkom in dit uitzonderlijke appartement van 207 vierkante meter met een oriëntatie op het oosten die een overvloed aan natuurlijk licht garandeert. Deze elegante ruimte biedt luxe en functioneel wonen in een van de meest gewilde hoeken van de stad.
Vanaf het moment dat je door de voordeur loopt, word je verwelkomd door een grote ruimte zonder onnodige gangen, waardoor elke vierkante meter optimaal benut wordt. De hoofdkamer, badend in natuurlijk licht, wordt een toevluchtsoord van rust en comfort. Het heeft een ruime en-suite badkamer, ontworpen met de beste kwaliteiten en aandacht voor detail.
Het hart van het huis is een droomkeuken, met een eiland dat uitnodigt tot bijeenkomsten en gastronomisch koken. De kasten, handgemaakt met uitzonderlijk vakmanschap, passen perfect bij de eikenhouten vloer die een vleugje warmte en elegantie toevoegt. Hoogwaardige apparatuur van Siemens zorgt ervoor dat functionaliteit en stijl in elke hoek van deze keuken samenkomen.
De woning biedt de flexibiliteit van 3 slaapkamers met elk een eigen badkamer en een toilet. Een aanpasbare familiekamer kan worden omgebouwd tot een vierde slaapkamer of een bijkeuken, afhankelijk van je behoeften.
Het hoogtepunt van dit appartement is het terras, een privéoase waar je kunt genieten van de frisse lucht en het uitzicht. Daarnaast heeft het een berging voor je gemak en extra opslagruimte.
De woning wordt gepresenteerd met een mooi en elegant portaal, en een lift voor moeiteloze toegang tot je huis. De kwaliteit van de afwerking is duidelijk zichtbaar in elke hoek, van de eiken vloeren tot de op maat gemaakte kasten en de handgemaakte keuken.
Kortom, dit appartement vertegenwoordigt de kwintessens van luxe stedelijk wonen met uitzonderlijke kwaliteiten, zorgvuldig ontwerp en een bevoorrechte locatie in het oosten van de stad. Ervaar de perfecte balans tussen elegantie en functionaliteit in deze lichte en luchtige ruimte. Mis deze kans niet om het leven ten volle te beleven!

 

Vergelijken

Share this property

o