Bel ons (+34) 96 344 77 74
Te Koop
Luxury Nieuws
3.350.000€

279m2 verfijning in Almagro, Chamberí, Madrid

5
Bedrooms
5
Bathrooms
279 m2
Size
0 m2
Area
2023
Year Built
FP3041053
Reference
Key features of this Appartementen en penthouses
Airconditioning Bergruimte Concierge presence Easy access to amenities Easy access to schools (private/public) Elevator Emergency services in area Glasvezel internet Metro in area Well maintained building
Everything you need to know about this Appartementen en penthouses for sale

Welkom in sereniteit en luxe in deze uitzonderlijke woning op de tweede verdieping. Met een indrukwekkende ruimte van 279 vierkante meter herdefinieert deze woning het concept van elegantie en comfort.
Vanaf de ingang word je begroet door een helderheid die elke hoek overspoelt. Hoge plafonds voegen een vleugje grandeur toe, terwijl de zorgvuldige inrichting aandacht voor detail weerspiegelt in elk aspect van het huis.
De indeling is perfect, met vijf slaapkamers en vijf badkamers, elk ontworpen met onberispelijke esthetiek en functionaliteit. Elke kamer is een oase van privacy en comfort.
Het pand biedt een luxe omgeving, waar elke ruimte zorgvuldig is ontworpen om aan de behoeften van de bewoners te voldoen. Helderheid, ruimtelijkheid en verfijnde decoratie zorgen samen voor een gastvrije en verfijnde omgeving.
Hier wonen is de maximale uitdrukking van comfort en elegantie ervaren in een lichte ruimte met hoge plafonds, waarbij elk decoratief detail zorgvuldig is uitgekozen. Dit pand is een unieke kans voor wie op zoek is naar de perfecte combinatie van luxe en een bevoorrechte locatie. Mis de kans niet om deze schat in het hart van de stad van jou te maken!

 

Vergelijken

Share this property

o