Bel ons (+34) 96 344 77 74
Te Koop
Luxury Nieuws
2.100.000€

Huis in de wijk Salamanca-Goya in Madrid

4
Bedrooms
4
Bathrooms
190 m2
Size
0 m2
Area
2023
Year Built
FP3041049
Reference
Key features of this Appartementen en penthouses
Airconditioning Bergruimte Concierge presence Easy access to amenities Elevator Emergency services in area Glasvezel internet Metro in area Period building Schools proximity good Well maintained building
Everything you need to know about this Appartementen en penthouses for sale

Deze exclusieve woning in de voorname wijk Salamanca-Goya is een waar juweeltje dat je zal betoveren vanaf het moment dat je er voet zet. Met een bevoorrechte locatie op de tweede verdieping van een klassiek en zeer topgebouw biedt dit ruime appartement van 190 vierkante meter een uitzonderlijke levensstijl.
Het appartement is volledig gerenoveerd in 2023, wat betekent dat je zult profiteren van alle moderne voorzieningen in een klassieke en elegante omgeving. Elk detail is zorgvuldig overwogen om een ruimte te creëren die de essentie van het verleden combineert met het comfort van het heden.
Bij binnenkomst word je begroet door een lichte buitenvloer die elke hoek van de 190 vierkante meter woonruimte overspoelt met natuurlijk licht.

De indeling is intelligent ontworpen om functionaliteit en comfort te maximaliseren. Met 4 slaapkamers en 4 badkamers heb je voldoende ruimte voor familie, gasten of zelfs om een eigen werkruimte te creëren.
Het landgoed waarop deze woning staat is emblematisch en weerspiegelt de architectonische grandeur van de omgeving van Salamanca.

De klassieke gevel is een waar meesterwerk dat je het gevoel zal geven dat je in een historisch museum woont.
Kortom, dit appartement in Salamanca-Goya is veel meer dan een woning.

Het is een unieke kans om te genieten van elegantie en comfort op een van de meest prestigieuze locaties in Madrid. Met zijn recente renovatie en onberispelijke ontwerp vertegenwoordigt deze woning de perfecte balans tussen klassieke charme en moderne voorzieningen. Het is de ideale keuze voor wie op zoek is naar een exclusieve levensstijl!

 

Vergelijken

Share this property

o