Bel ons (+34) 96 344 77 74
Te Koop
Luxury
1.850.000€

GLOEDNIEUWE FLAT IN RECOLETOS MADRID

3
Bedrooms
2
Bathrooms
136 m2
Size
0 m2
Area
2023
Year Built
FP3041041
Reference
Key features of this Appartementen en penthouses
Airconditioning Bergruimte Concierge presence Easy access to amenities Easy access to schools (private/public) Elevator Emergency services in area Excellent motorway access Glasvezel internet Metro in area Well maintained building
Everything you need to know about this Appartementen en penthouses for sale

Ontdek een oase van elegantie in het hart van Madrid, in de gewilde wijk Recoletos. Deze onlangs gerenoveerde flat op de derde verdieping biedt een lichte, uitnodigende ruimte, doordrenkt met de beste kwaliteit en afwerking. Met drie slaapkamers, waaronder een master suite, en twee badkamers biedt deze woning comfort en functionaliteit in gelijke mate.

De naadloze integratie van de keuken en de sociale ruimte creëert een vloeiende, moderne omgeving, ideaal voor entertainment en het dagelijks leven. Geniet bovendien van het gemak van een aparte wasruimte, die praktisch is zonder aan stijl in te boeten. Met een benijdenswaardige locatie in Recoletos vertegenwoordigt deze flat de perfecte combinatie van stedelijke verfijning, eigentijds design en uitzonderlijk comfort in elk detail.

Vergelijken

Share this property

o