Bel ons (+34) 96 344 77 74
Te Koop
699.000€

Prachtig nieuw gebouwd eigendom gelegen in Albal

4
Bedrooms
3
Bathrooms
260 m2
Size
450 m2
Area
FC2030123
Reference
Key features of this Villa's en landhuizen
Airconditioning Automatische irrigatie Bergruimte Buiten BBQ Easy access to amenities Easy access to schools (private/public) Emergency services in area Excellent motorway access Gazons Glasvezel internet Good access roads Omheind terrein Outdoor dining areas Zwembad
Everything you need to know about this Villa's en landhuizen for sale

Prachtig nieuw gebouwd eigendom gelegen in Albal op slechts 15 minuten van de stad Valencia.
Deze exclusieve villa van avant-garde lijnen is gelegen in een bevoorrechte omgeving, met natuurparken en de nabijheid van de stad Valencia.
De verdeling over twee niveaus geeft veel comfort, op de hoofdverdieping is er een ruime woonkamer met geïntegreerde maar onafhankelijke keuken. Dit gedeelte gaat op in het landschap van de tuin en het zwembad door de grote ramen die het heeft. Op deze verdieping is er een badkamer en een dubbele slaapkamer met een grote kleedkamer.
Op de eerste verdieping zijn er twee slaapkamers die een badkamer delen, evenals een master en-suite met grote kleedkamer en geïntegreerde badkamer. De woning heeft een 7X3m porseleinen zwembad met filtratie-systeem, het perceel heeft een barbecue. Om dezelfde bestrating in het hele huis te benadrukken, wat een uniformiteit in het ontwerp creëert. De kwaliteiten en afwerkingen die gebruikt zijn bij de bouw zijn van de hoogste kwaliteit, wat deze woning exclusief maakt.
Afwerkingen: centrale verwarming, A / C koud-warmte leidingen, verlichting in het hele huis aan de buitenkant, porselein tegel zwembad, wasruimte, berging, garage en automatische poort voor voertuigen.

 

HET GEBIED:

 

De stad Albal ligt in l’Horta Sur, op slechts vijftien minuten van het centrum van de stad Valencia. Het heeft ook allerlei vrijetijdsvoorzieningen zoals scholen, kleuterscholen, supermarkten, winkels en allerlei sportfaciliteiten. De woning is gelegen in het gebied waar er meer vrijstaande villa’s zijn. Hij heeft onmiddellijk toegang tot alle hierboven beschreven diensten. Door locatie heeft snelle toegang tot snelwegen en de V-30 die onmiddellijk communiceert met de hele stad Valencia. En het is maar 25 min. van het strand.
In de omgeving van de Ermita de Santa Ana, vinden we zowel restaurantdiensten als sportfaciliteiten.
Aarzel niet om contact op te nemen met Found Valencia voor meer informatie.

Vergelijken

Share this property

o