Bel ons (+34) 96 344 77 74
Te Koop
Exclusiviteit Hervormen
3.100.000€

Kasteelpaleis van Albalat de Taronchers: Historische en Architectonische Schat in Valencia

8
Bedrooms
3
Bathrooms
2.257 m2
Size
526 m2
Area
FC2030678
Reference
Key features of this Hotels/Gastenverblijven
Bergruimte Buiten BBQ Easy access to amenities Excellent motorway access Gastenverblijf Good access roads Outdoor dining areas Period building
Everything you need to know about this Hotels/Gastenverblijven for sale

Beschrijving:

Welkom bij een unieke historische en architectonische schat, het Kasteelpaleis van Albalat de Taronchers. Dit majestueuze gebouw, ook bekend als Casa del Castell of Casa de los Blanes, is niet alleen een levende getuige van de geschiedenis, maar ook een uitzonderlijk voorbeeld van de architectonische rijkdom van de regio Valencia.

Opvallende Kenmerken:

  • Indrukwekkende Architectuur: Dit kasteel-paleis onderscheidt zich door zijn indrukwekkende architectuur die defensieve en paleisachtige elementen combineert. De ondergrondse verdieping, die vroeger stallen voor paarden herbergde, getuigt van zijn architectonische veelzijdigheid.
  • Majestueuze Ruimtes: Op de eerste verdieping biedt een uitgestrekte ruimte plaats aan meerdere kamers, waaronder een keuken en eetruimte. De trap, doordrenkt van geschiedenis, leidt naar de hoofdverdieping, die ooit de primaire residentie was. Hier vindt u ruime lounges, imposante ramen en kamers versierd met periodieke prints en meubels, een waar genot voor liefhebbers van design en geschiedenis.
  • Veelzijdigheid op de Bovenste Verdieping: De bovenste verdieping biedt een ruime open ruimte die kan worden aangepast aan uw behoeften. Het is een blanco canvas om uw verbeelding de vrije loop te laten en een werkelijk unieke ruimte te creëren.
  • Ruim Perceel: Het kasteel beschikt over een royaal perceel van 526m2, waardoor er buitenruimte is midden in het hart van de stad.
  • Indrukwekkende Afmetingen: De totale bebouwde oppervlakte van 2.257 m2 getuigt van de grootsheid van deze woning en biedt eindeloze mogelijkheden voor restauratie en aanpassing.

Geschiedenis: Naast zijn architectonische grootsheid heeft dit kasteel-paleis een rijke geschiedenis die teruggaat tot de Hispano-Romeinse tijd, met overblijfselen die spreken van zijn verleden. Gedurende de eeuwen heeft het belangrijke gebeurtenissen meegemaakt en heeft het onderdak geboden aan opmerkelijke families, waaronder de Baixauli sinds 1897.

Ontdek de perfecte samensmelting van geschiedenis en architectuur in het Kasteelpaleis van Albalat de Taronchers. Deze woning is een blanco canvas dat wacht op uw visie voor de toekomst. Neem vandaag nog contact met ons op om dit levende monument te verkennen en uw verbinding met de geschiedenis van Valencia werkelijkheid te maken.Vergelijken

Share this property

o