Bel ons (+34) 96 344 77 74
Te Koop
Nieuws
90.000€

Indrukwekkend perceel om te bouwen in San Cristóbal


Bedrooms

Bathrooms
0 m2
Size
2.496 m2
Area
123790
Reference
Key features of this Grond en Percelen
Emergency services in area Excellent motorway access Gazons Glasvezel internet Good access roads
Everything you need to know about this Grond en Percelen for sale

Wij presenteren u deze uitzonderlijke kans om het huis van uw dromen te bouwen in San Cristóbal, Alberic. Dit uitgestrekte stedelijke perceel beslaat ongeveer 2.800 vierkante meter en biedt u onbeperkte mogelijkheden om uw ideeën te verwezenlijken. Strategisch gelegen aan de gerenommeerde straat Gandía in de bekende urbanisatie San Cristóbal, vormt dit perceel de poort naar het verwezenlijken van uw ambities.

Opvallende kenmerken:

Privilegieerde locatie: Het perceel bevindt zich in de prestigieuze urbanisatie van San Cristóbal, in de rustige stad Alberic, provincie Valencia. Dit gebied kenmerkt zich door zijn rustige omgeving en natuurlijke schoonheid, waardoor u de ideale privacy heeft om de woning vorm te geven waar u altijd al van heeft gedroomd. Natuurlijke en landelijke omgeving: Geniet van de volheid van een natuurlijke en landelijke omgeving die u verbindt met de schoonheid van de natuur en u een perfecte pauze biedt van het stadsleven. Het panoramische uitzicht en de sereniteit van de plek zullen u in staat stellen om te ontspannen en te genieten van de rust die deze locatie biedt.

Prestigieuze urbanisatie: San Cristóbal is een gerenommeerde urbanisatie die hoogwaardige diensten en voorzieningen biedt. Hier heeft u toegang tot eersteklas faciliteiten en uitzonderlijke groene ruimtes, wat zorgt voor een uitstekende kwaliteit van leven voor u en uw gezin. Dit perceel vertegenwoordigt een ongeëvenaarde kans voor degenen die hun huis willen aanpassen of vastgoedinvesteringsprojecten willen verkennen op een locatie met hoge waarde.

Vergelijken

Share this property

o