Bel ons (+34) 96 344 77 74
Te Koop
Luxury
1.500.000€

Prachtige moderne villa met een onvoorstelbaar uitzicht in San Cristobal Alberic.

4
Bedrooms
3
Bathrooms
548 m2
Size
1.930 m2
Area
2018
Year Built
FC2030201
Reference
Key features of this Villa's en landhuizen
Airconditioning Automatische irrigatie Bergruimte Buiten BBQ Easy access to amenities Easy access to schools (private/public) Emergency services in area Excellent motorway access Garage Gazons Glasvezel internet Metro in area Omheind terrein Outdoor dining areas Zwembad
Everything you need to know about this Villa's en landhuizen for sale

Prachtige moderne villa met een onvoorstelbaar uitzicht in San Cristobal Alberic.

Wij presenteren u met plezier deze exclusieve en moderne Villa van  548m² op een grondstuk van 1930m² gebouwd in 2018 en voorzien van alle comfort.

We betreden de eigendom via een wandelpad en de voortuin, dat strak samengaat met de stijl van de woning.

Er zijn 2 aparte toegangspoorten, één voor de dubbele garage en één voor de grote open parkeerruimte voor gasten.

Via een grote houten voordeur, krijgen we toegang tot de woon en eetruimte die verdeeld is door een open gashaard.  De grote raampartijen geven toegang tot het immens open terras van 150m² waardoor de binnenruimte ook buitenruimte wordt. Verder lopen we door naar de aparte keuken die optisch onderverdeeld is door een binnentuin. De keuken is voorzien van alle toestellen van topkwaliteit Siemens. Achter de keuken vinden we een berging en achterkeuken met Grill vuur.

Via de woonruimte, lopen we verder door naar het nachtgedeelte met 3 slaapkamers (waarvan 1 met eigen badkamer) en 1 aparte badkamer.

De open trap, geeft ons toegang tot de 1ste verdieping waar zich de Master Suite bevindt bestaande uit een Dressing, badkamer en slaapkamer met een panoramisch zicht over de vallei.

Op de ondergrondse verdieping hebben we een open ruimte die gebruikt kan worden als speel of hobbyruimte, of eigen private fitness.

De buitenkeuken met eigen terras biedt een spectaculair
Het infinity zwembad met overloop, creëert een spiegeleffect en een prachtig zicht over de vallei.

Deze spectaculaire villa wordt gekenmerkt door zijn open gevoel, grote raampartijen, en alle comfort en luxe zoals vloerverwarming, airconditioning, elektrische zonsverduistering, dubbel glas, en afwerking tot in de fijnste details!

INFORMATIE OVER HET GEBIED

De ontwikkeling van San Cristóbal, gelegen op 7 km van Alberic en 43 km van Valencia. Dit is een gevestigde ontwikkeling die, dankzij de hoogte, een adembenemend uitzicht biedt op het omringende landschap. Het gebied heeft een eigen sociale club. Er zijn schoolbuslijnen van de urbanisatie naar de stad Alberic. In de stad Alberic zijn alle stedelijke diensten beschikbaar, waaronder medische voorzieningen, banken en winkels, supermarkten, sportfaciliteiten, scholen en lokale diensten. Er zijn treinroutes die Alberic in 50 minuten met de stad Valencia verbinden. De toegang tot de snelweg A7 ligt op 5 minuten van de ontwikkeling van San Cristóbal. Bedrijven zoals Alzira en Xativa, waar we ziekenhuizen, internationale scholen, hypermarkten en restaurants vinden, liggen op 15 minuten afstand.

Vergelijken

Share this property

o