Bel ons (+34) 96 344 77 74
Te Koop
Reduced Price
525.000€

Een uitstekende woning met adembenemend uitzicht, 40 minuten naar Valencia.

4
Bedrooms
3
Bathrooms
275 m2
Size
2.050 m2
Area
FC2030408
Reference
Key features of this Villa's en landhuizen
Airconditioning Automatische irrigatie Bergruimte Buiten BBQ Easy access to amenities Easy access to schools (private/public) Emergency services in area Excellent motorway access Garage Gastenverblijf Gazons Glasvezel internet Good access roads Metro in area Mogelijkheid voor rolstoelgebruikers Omheind terrein Outdoor dining areas Zwembad
Everything you need to know about this Villa's en landhuizen for sale

Found valencia property presenteert een modern huis, gebouwd in 2004, gelegen in de besloten en gesloten urbanisatie van San Cristobal in Alberic Valencia.

Dit grote pand bestaat uit de volgende elementen:

een keuken met een ruime woonkamer, met bakstenen muren en toegang tot het enorme terras met uitzicht op het omliggende platteland. Dit terras van ongeveer 150m2 is een van de belangrijkste kenmerken van dit huis en is ideaal om buiten te entertainen. Er is ook een zwembad van 4m x 10m. Er zijn 4 slaapkamers, 3 badkamers, een garage van ongeveer 110m2, die kan worden omgebouwd tot een gaststudio en heeft ook een zomerkeuken en een grote berging. Er is vloerverwarming op de begane grond en alle ramen zijn van wit aluminium, dubbel glas met horren, er zijn ook beveiligingsstangen geïnstalleerd in roestvrij staal.

De tuinen zijn volledig aangelegd met olijf- en fruitbomen met een natuurstenen pad, het heeft ook een grote barbecue. Er is een volledig automatisch irrigatiesysteem geïnstalleerd in de tuin. Er is parkeergelegenheid voor meerdere voertuigen op het terrein.

De fiscale IBI bedraagt 600 euro per jaar en de gemeenschapskosten 380 euro per jaar.

Vergelijken

Share this property

o