Bel ons (+34) 96 344 77 74
Te Koop
270.000€

Villa in San Cristobal, Alberic

4
Bedrooms
2
Bathrooms
303 m2
Size
1.849 m2
Area
FC2030410
Reference
Key features of this Villa's en landhuizen
Bergruimte Easy access to amenities Easy access to schools (private/public) Emergency services in area Excellent motorway access Gastenverblijf Gazons Good access roads Metro in area Omheind terrein Outdoor dining areas Zwembad
Everything you need to know about this Villa's en landhuizen for sale

Villa in mediterrane stijl te koop in de gesloten urbanisatie San Cristobal in Alberic, op 35 minuten van Valencia.
Dit huis ligt op slechts 10 minuten van de metro naar Valencia.

Gebouwd in 1982 en in uitstekende staat op de markt gebracht, heeft dit huis 1.849m2 grond en een hoofdgebouw van 303m2 met 4 slaapkamers op de begane grond en 1 complete badkamer + bovenverdieping ideaal om te verbouwen tot gastenverblijf met pre-installatie voor een badkamer en ruimte voor twee extra slaapkamers + 54m2 open zolderruimte die nog afgewerkt moet worden.

BEGANE GROND. We vinden de woonkamer en eetkamer, de keuken is mediterraan en volledig ingericht en uitgerust, verkocht inclusief apparatuur zoals te zien op de foto’s, leidt comfortabel naar de tuin. Er is een groot overdekt terras met toegang tot het huis om het hele jaar door van het mediterrane klimaat te genieten.
Op deze benedenverdieping bevinden zich ook 4 dubbele slaapkamers, elke slaapkamer in deze woning biedt volledig ingerichte kasten.
BOVENVERDIEPING. Op deze verdieping vinden we een ruimte met pre-installatie voor een badkamer en twee slaapkamers, momenteel is de ruimte nog af te werken en heeft 78m2.
ATTIC FLOOR. Met een oppervlakte van 54 m2 ideaal om in te richten volgens de wensen van de koper.

 

De woning heeft betegelde vloeren. Vaste telefoon en internet zijn beschikbaar.

TUINEN. Het belangrijkste kenmerk van deze woning is het terrein met een tuin met gazon en een zwembad. Er zijn ook fruitbomen. Door de hoge ligging heeft het ook een prachtig uitzicht op de groene omgeving.

BELASTINGEN. De gemeentebelasting (IBI) is ongeveer 550 € per jaar en de gemeenschapskosten zijn 49 € per maand, inclusief onderhoud, veiligheidsdienst, toegang tot de sociale club.

INFORMATIE OVER DIT GEBIED
De prestigieuze urbanisatie San Cristobal, ligt op 7 km van de stad Alberic en op 40 km van Valencia. Het is een goed opgezette urbanisatie, die door zijn ligging een prachtig uitzicht op het omliggende platteland biedt. De urbanisatie beschikt over eigen sportterreinen en een sociale club. Er rijden schoolbussen van de urbanisatie naar de stad Alberic. In de stad Alberic zijn alle stedelijke voorzieningen aanwezig, waaronder medische centra, banken en winkels, supermarkten, sportfaciliteiten, scholen en plaatselijke diensten. Er zijn treintrajecten die Alberic in 50 minuten met de stad Valencia verbinden. De toegang tot de snelweg A7 ligt op 5 minuten van de urbanisatie San Cristobal. Steden zoals Alzira en Xàtiva, waar we ziekenhuizen, internationale scholen, supermarkten en restaurants vinden, liggen op 15 minuten afstand -Bedankt dat u de tijd heeft genomen om deze presentatie te lezen en neemt u alstublieft contact met ons op voor eventuele hulp die wij u kunnen bieden. Villa met uitzicht op 35 minuten van Valencia in San Cristobal.

Vergelijken

Share this property

o