Bel ons (+34) 96 344 77 74
Te Koop
Exclusiviteit Nieuws Reduced Price
540.000€

Een mooi familiehuis te koop in Alberique Valencia

5
Bedrooms
3
Bathrooms
450 m2
Size
4.400 m2
Area
FC2030654
Reference
Key features of this Villa's en landhuizen
Airconditioning Automatische irrigatie Bergruimte Buiten BBQ Easy access to amenities Easy access to schools (private/public) Emergency services in area Excellent motorway access Garage Gastenverblijf Gazons Glasvezel internet Good access roads Metro in area Omheind terrein Outdoor dining areas Zwembad
Everything you need to know about this Villa's en landhuizen for sale

Dit fantastische gezinshuis ligt in een omheinde urbanisatie op slechts 4 km van de stad Alberic. De stad biedt alle benodigde diensten, zoals particuliere en openbare medische diensten, scholen, particuliere scholen liggen op korte afstand, winkels en een cultureel gevoel om te wonen in een rustige omgeving met het voordeel van een dubbel perceel grond met aangelegde tuinen.

Het belangrijkste is dat dit huis volledige privacy biedt. Er is geen inkijk en het is perfect om het hele jaar door te wonen of als kwaliteitsvakantiehuis in Valencia.

Het huis heeft in totaal 360m2 bebouwd oppervlak en een garage/parkeerplaats van nog eens 150m2.
Het huis heeft 5 slaapkamers, 3 badkamers met ruimte voor meer, de woonkamer is ruim en ligt prachtig in lijn met de buitenterrassen om te dineren, de keuken is volledig uitgerust en de achterkant van het pand koestert zich in zon en schaduwrijke gebieden voor de warmere dagen.

De kwaliteit van de gebruikte materialen in dit gebouw zijn van een hoge standaard en het gevoel van de aanwezigheid van het huis op deze dubbele pot is evitable.

De woning is zeer goed geïsoleerd met PVC ramen, centrale verwarming, airconditioning, marmeren vloeren, plafonds van goede hoogte, veiligheidsdeuren voor lock up and go, volledige privacy en slechts 40 minuten rijden naar de stad Valencia. De dichtstbijzijnde stranden liggen op 30 minuten rijden en er zijn veel historische steden en gebieden om te verkennen.Het zwembad wordt verwarmd door zonnepanelen, er is een agrarische boomgaard met citrus- en fruitbomen en een eigen waterput.
Er is ook een buitenruimte voor mascottes en de tuinen worden bewaterd door een eigen waterput die wit op het terrein ligt.

Vergelijken

Share this property

o