Bel ons (+34) 96 344 77 74
Te Koop
Exclusiviteit Nieuws
240.000€

Gelijkvloerse woning in San Cristóbal, Alberic

3
Bedrooms
1
Bathrooms
194 m2
Size
2.095 m2
Area
1986
Year Built
FP2030733
Reference
Key features of this Villas
Airconditioning Automatische irrigatie Bergruimte Buiten BBQ Easy access to amenities Easy access to schools (private/public) Emergency services in area Excellent motorway access Gazons Glasvezel internet Good access roads Metro in area Mogelijkheid voor rolstoelgebruikers Omheind terrein Outdoor dining areas Parking whiten boundaries Zwembad
Everything you need to know about this Villas for sale

Gelegen in de prestigieuze woonwijk San Cristóbal in Alberic, biedt dit gelijkvloerse huis functionaliteit en comfort voor het hele gezin. Met drie slaapkamers, een badkamer, een aparte keuken en een ruime woon-eetkamer met een houtkachel, is deze woning ideaal voor wie op zoek is naar een praktisch en gastvrij thuis.

Het huis is gelegen op een ruim perceel met uitstekend uitzicht en overvloedig natuurlijk licht. Daarnaast beschikt het over een zwembad, garage en een kleine buitenbarbecue, wat comfort en buitenentertainment biedt.

Deze residentie combineert perfect elegantie met functionaliteit en biedt een ideale omgeving om te genieten van het leven in een van de meest gewilde gebieden van Alberic.

Vergelijken

Share this property

o