Bel ons (+34) 96 344 77 74
Te Koop
Luxury Reduced Price
730.000€

Masia for sale in Valencia

5
Bedrooms
3
Bathrooms
600 m2
Size
53.000 m2
Area
FP6060146
Reference
Key features of this Luxe Woningen
Airconditioning Automatische irrigatie Bergruimte Buiten BBQ Easy access to amenities Easy access to schools (private/public) Emergency services in area Garage Gastenverblijf Gazons Glasvezel internet Good access roads Omheind terrein Outdoor dining areas Zwembad
Everything you need to know about this Luxe Woningen for sale

Prachtige Masia te koop in Valencia

600m2 op meer dan 56.000m2 grond en gelegen in de schilderachtige omgeving van Enguera, Valencia.

Het object ligt op 45-50 minuten rijden ten zuidwesten van Valencia, vlakbij de stad Ana. De toegang tot de snelweg is uitstekend en het pand ligt op 50 minuten rijden van de internationale luchthaven Manises van Valencia en op 90 minuten rijden van de luchthaven Alicante.

Het pand is oorspronkelijk gebouwd in 1927 en de huidige eigenaar heeft veel aspecten van dit mooie pand uitgebreid gerenoveerd en gemoderniseerd, met behoud van veel van de originele kenmerken, tot een uitstekende standaard. De meest recente werkzaamheden waren het volledig opnieuw schilderen van het pand in 2012.

Een oprijlaan leidt naar het hoofdgebouw van 600 m2 met 5 slaapkamers en 3 badkamers, een onafhankelijk gastenverblijf met 3 slaapkamers, een garage, stallen, een tennisbaan en 56.000 m2 grond.

Het hoofdhuis heeft een grote entreehal met handgeschilderde vloertegels, hoge plafonds en gedomineerd door een prachtige massief houten trap die leidt naar de bovenverdieping en de slaapkamers. Er zijn 5 slaapkamers, waaronder de hoofdslaapkamer met massief houten vloeren en de meeste slaapkamers hebben inbouwkasten, 2 badkamers en 1 gastentoilet. De slaapkamers zijn ruim met grote ramen over de volle lengte die uitkijken over het terrein en het prachtige omringende landschap. Er is veel natuurlijk licht in het hele pand.

Op de begane grond is er een grote studeerkamer/kantoor en 2 grote aangrenzende salons met open haarden en originele tegelvloeren. De keuken is ruim en heeft een grote eethoek en er is directe toegang vanuit de keuken naar de ondergrondse wijnkelder.

Het vakmanschap en het onberispelijke onderhoud van de originele artesanale kenmerken van dit unieke pand zijn opmerkelijk. De originele houten balken, originele tegelvloeren, handgeschilderd tegelwerk en decoratieve koofpleisterwerk zijn een bijzondere vermelding waard.

Een groot gebogen terras met uitzicht op de tuinen en het terrein is een ideale plek om grote groepen genodigden te ontvangen.

Het onafhankelijke gastenverblijf heeft een oppervlakte van 160 m2 met 3 slaapkamers, een woonkamer, een ingerichte keuken en een bijkeuken. Er is een garage voor 2 auto’s. De stallen en een tennisbaan moeten gerenoveerd worden. Het huidige waterbassin is de oorspronkelijke wateropslag. Dit kan desgewenst eenvoudig worden omgebouwd tot een groot zwembad of we kunnen een nieuw zwembad bouwen naar jouw wensen.

Het huis heeft een moderne elektrische installatie en leidingwater en een eigen legale waterput. Er is centrale verwarming op olie met radiatoren in het hele huis.

Meer details hieronder en bezichtiging strikt op afspraak.

Found Valencia kan alle details van de bouw regelen. Neem contact met ons op voor informatie.

Vergelijken

Share this property

o