Bel ons (+34) 96 344 77 74
Te Koop
Luxury Reduced Price
655.000€

root luxe huis van 600m2 te koop op 25 minuten van de stad Valencia

4
Bedrooms
5
Bathrooms
600 m2
Size
1.350 m2
Area
2001
Year Built
FL10110763
Reference
Key features of this Luxe Woningen
Airconditioning Bergruimte Buiten BBQ Easy access to amenities Easy access to schools (private/public) Emergency services in area Excellent motorway access Garage Gastenverblijf Glasvezel internet Good access roads Omheind terrein Outdoor dining areas Parking whiten boundaries Schools proximity good Well maintained property Zwembad
Everything you need to know about this Luxe Woningen for sale

Een heel mooi huis in de buurt van valencia te koop. Bezichtiging ten zeerste aanbevolen.

Deze woning bestaat uit 1.300 m2 grond en 600 m2 huis. Bestaande uit 4 slaapkamers en 5 badkamers. Gebouwd in 2004.

De indeling:BEGANE GROND.

Op deze verdieping met een oppervlakte van 200m2, vinden we een lichte hal die deze verdieping verdeelt.Eerst een 60m2 woonkamer met een open haard, een paar stappen verder vinden we een ingerichte keuken met ingebouwde elektronica en aangrenzende bijkeuken.Om deze verdieping te voltooien, vinden we 2 tweepersoons slaapkamers, een van hen en-suite en een andere badkamer om de rest van deze verdieping te bedienen.

EERSTE VERDIEPING – Er is 160m2 vloeroppervlakte, ideaal om te gebruiken als woonkamer, tv-kamer etc. met een mooie open haard. Ook is er een slaapkamer van 25m2 en een complete badkamer.

Op deze verdieping vinden we 2 terrassen van 25m2 aan beide kanten van de kamer.

SOUTERRAIN.

Er is een rustieke keuken met wijnkelder en open haard, er is ook een complete badkamer en een grote bijkeuken en opslagruimte.

Het huis heeft centrale verwarming op olie en een extra boiler voor water, en airconditioning. De ramen zijn voorzien van dubbel glas en witgelakte aluminium kozijnen.

Het terrein is aangelegd met struiken en planten die typisch zijn voor dit deel van het Middellandse Zeegebied, zoals palmbomen en pijnbomen.

Dit terrein heeft een automatisch irrigatiesysteem. Er is een groot zwembad 12mX6m volledig gefilterd, jacuzzi, verlichting, automatische reiniging en automatische PH controller.There zijn een aangrenzende Gymnasium van 32m2 die een jacuzzi, sauna, douche en badkamer biedt.

Boven is er een solarium met 20m2.Bedankt voor het nemen van de tijd om deze presentatie te lezen en neem contact met ons op voor eventuele hulp die wij kunnen bieden.

Vergelijken

Share this property

o