Bel ons (+34) 96 344 77 74
Te Koop
Nieuws Reduced Price
595.000€

Boerderij te koop in Benifaió Valencia

9
Bedrooms
1
Bathrooms
725 m2
Size
45.000 m2
Area
1898
Year Built
FC2030221
Reference
Key features of this Villa's en landhuizen
Airconditioning Bergruimte Buiten BBQ Easy access to amenities Easy access to schools (private/public) Emergency services in area Garage Gastenverblijf Good access roads Metro in area Mogelijkheid voor rolstoelgebruikers Omheind terrein Outdoor dining areas
Everything you need to know about this Villa's en landhuizen for sale
Slechts 23 kilometer van de stad Valencia en 30 kilometer van de luchthaven van Manises, vinden we dit prachtige pand dat bekend staat als “Huerto Aguilar” in de gemeente Benifaio. Omgeven door 4,7 hectare, heeft het landbouw landgoederen, boerderijen, vruchtbare grond van navelsinaasappelen, dadelpruimen, hernandina’s en rijst molens die van gemeenschappelijk belang zijn verklaard.
Deze traditionele boerderij, gebouwd in 1898 en aangepast in 1945, heeft een oppervlakte van 725 m2, waarop we de constructie van het huis hebben verdeeld over drie verdiepingen, met een uitgestrekt land met een paellero en een Moorse oven. De woning heeft elektriciteitsnet en een eigen waterput.
Op de eerste verdieping vinden we een grote woonkamer met open haard, een eetkamer, een ruime berging, twee grote terrassen, de eerste op het oosten en de andere op het westen met uitzicht op de eigen velden en de bergen in de verte. Daarnaast beschikt deze verdieping over 4 slaapkamers, een werkkamer en een badkamer. Allemaal met toegang tot het natuurlijke licht van de Middellandse Zee. Op de tweede verdieping vinden we 4 bijgebouwen, een woonkamer en een terras op het zuiden. Eindelijk op de derde verdieping hebben we het torentje met warm uitzicht op de omliggende boomgaard.
Naast de boerderij staat een fabrieksschoorsteen van een irrigatie stoommachine, een constructie die deze boomgaard destijds tot de meest baanbrekende in de landbouw maakte.
Deze accommodatie ligt op 3 km van het stedelijk gebied van Benifaió, met zeer goede landverbindingen via de A-7 (Albacete) en de AP-7 (Alicante) en het treinstation in de voorsteden in Benifaió.

Vergelijken

Share this property

o