Bel ons (+34) 96 344 77 74
Te Koop
Hervormen Luxury
2.500.000€

Exclusief landhuis in Betera Valencia

8
Bedrooms
10
Bathrooms
1.654 m2
Size
30.000 m2
Area
FC2030373
Reference
Key features of this Villa's en landhuizen
Airconditioning Automatische irrigatie Bergruimte Buiten BBQ Easy access to amenities Easy access to schools (private/public) Emergency services in area Excellent motorway access Garage Gastenverblijf Gazons Glasvezel internet Good access roads Metro in area Mogelijkheid voor rolstoelgebruikers Omheind terrein Outdoor dining areas Parking whiten boundaries Period building Well maintained building Zwembad
Everything you need to know about this Villa's en landhuizen for sale

Exclusief landhuis aan de poorten van de Sierra Calderona.

Dit prachtige en unieke eigendom heeft ongeveer 30.000m2. Het huis is een klassiek gebouw van Valenciaanse architectuur uit de tijd van het begin van de vorige eeuw wordt gekenmerkt door zijn hoge plafonds, terrassen, torens en ruime kamers momenteel gebruikt voor evenementen is uitgerust met alles wat nodig is voor een dergelijke activiteit.

Naast deze boerderij is het andere pand in gebruik als volledig gerenoveerde en opgeknapte woning, gekenmerkt door zijn praktische en gezellige indeling, aangezien alle kamers en slaapkamers uitkomen op een groot buitenterras.

Het heeft een biologische groentetuin, evenals aanplantingen van sinaasappel- en olijfbomen, amandelbomen, een groot zwembad, stallen en ruimte voor paardrijden.

De tuinen rondom het pand geven het een bijzondere charme door de zorg voor de omgeving, het heeft alle voorzieningen zowel als gewone woning als voor het uitoefenen van horeca-activiteiten en als investering met verzekerde winstgevendheid.

Het gebied waar dit prachtige landhuis is gelegen wordt gekenmerkt door de nabijheid van de stad Valencia en de uitstekende diensten van de omgeving, de stad Betera ligt op loopafstand van het pand, het is strategisch gelegen met snelle toegang tot de belangrijkste snelwegen, dus het wordt beschouwd als een woonwijk van de meest gekozen van de omgeving van Valencia, zeer goede communicatie met de luchthaven, prestigieuze scholen, winkelcentra en zelfs het strand, dit alles trekt voortdurend nieuwe bewoners naar deze woonwijk.

Neem contact op met Found Valencia voor meer informatie over deze elegante en unieke woning.

 

 

Vergelijken

Share this property

o