Bel ons (+34) 96 344 77 74
Te Koop
Hervormen Nieuws
700.000€

Finca Rústica te koop in Bocairente Valencia

10
Bedrooms
5
Bathrooms
1.005 m2
Size
270.208 m2
Area
1950
Year Built
FC2030715
Reference
Key features of this Boerderijen
Bergruimte Buiten BBQ Easy access to schools (private/public) Outdoor dining areas Period building
Everything you need to know about this Boerderijen for sale

Found Valencia presenteert deze Rustieke woning die de Sierra Mariola Natural Park. Dit pand bestaat uit meer dan 270.000 m² grondstuk en een constructie van 1005 m².
Dit gebouw bestaat uit 3 volledig rechthoekige verdiepingen.
Op de begane grond, vroeger gebruikt als dienstwoning, vinden we een grote entree die leidt naar een woonkamer met open haard, keuken, 2 badkamers, 3 slaapkamers, evenals een oude kraal, een stal en een oliemolen. Via een onafhankelijke ingang vinden we de prachtige en gerestaureerde kapel. Op de eerste verdieping vinden we het adellijke gedeelte van het huis bestaande uit een grote woonkamer met open haard, keuken, 2 badkamers en 7 slaapkamers. Via een van de kamers hebben we ook toegang tot het bovenkoor van de kapel. Op de bovenste verdieping, waarvan de toegang onafhankelijk is van de toegang tot de eerste verdieping, vinden we een open zolderruimte.
De rest van de constructie is voor agrarisch gebruik, met een patio, een wijnmakerij, een wijnpers en andere bijgebouwen.
De staat van onderhoud van de structuur en het dak is goed, hoewel het volledig moet worden gerestaureerd. De geschilderde plafonds, plaveisel, gerestaureerde kapel… geven het pand een bijzondere charme. Bovendien beschikt het over een gunstig rapport voor de ontwikkeling van landelijke accommodatie en restaurantactiviteit.

Vergelijken

Share this property

o