Bel ons (+34) 96 344 77 74
Te Koop
Nieuws
450.000€

Cafe/pub bar in het Hart van Bocairent


Bedrooms

Bathrooms
500 m2
Size
0 m2
Area
1930
Year Built
FC2030669
Reference
Key features of this Bedrijf
Airconditioning Bergruimte Easy access to amenities Easy access to schools (private/public) Emergency services in area Glasvezel internet Good access roads Outdoor dining areas Period building
Everything you need to know about this Bedrijf for sale

Gelegen in het centrum van Bocairent, precies op het emblematische stadhuisplein, vindt u deze cafetaria, die zich presenteert als een authentieke schat op het meest toeristische punt van de stad. Gelegen in de middeleeuwse wijk, een beschermd architectonisch gebied, biedt deze eigendom een investerings- en ontwikkelingsmogelijkheid.

Enkele opvallende kenmerken zijn een Rustiek Gebouw Uitgehouwen in de Rots, met 500 m², Ruime en Gezellige Ruimtes, en gelegen op het stadhuisplein, dat ook het VVV-kantoor huisvest, waardoor deze cafetaria zich bevindt in het epicentrum van de toeristische activiteit van Bocairent.

Cafetaria Vergunning en Zakelijke Kans:

Op dit moment in bedrijf als een pub-cafetaria met een officiële vergunning, omvat de overname van dit bedrijf zowel het pand als de mogelijkheid om een bloeiende bedrijfsvoering voort te zetten en uit te breiden.

Deze cafetaria vertegenwoordigt een authentieke verbinding met de geschiedenis, cultuur en charme van Bocairent. Als u op zoek bent naar een unieke investering op een onverslaanbare locatie, zoek dan niet verder. Neem contact met ons op voor meer details en ontdek hoe deze eigendom perfect zou kunnen zijn voor uw ondernemersaspiraties.Vergelijken

Share this property

o