Bel ons (+34) 96 344 77 74
Te Koop
Nieuws
1.900.000€

Elegant Landhotel in de Sierra de Bocairent

22
Bedrooms
14
Bathrooms
1.200 m2
Size
25.000 m2
Area
FC2030672
Reference
Key features of this Bedrijf
Airconditioning Bergruimte Buiten BBQ Easy access to amenities Easy access to schools (private/public) Emergency services in area Gastenverblijf Glasvezel internet Good access roads Omheind terrein Outdoor dining areas Parking whiten boundaries Schools proximity good Well maintained building
Everything you need to know about this Bedrijf for sale

Spectaculair landelijk hotel van 1.200 m2, gelegen op een groot perceel van 25.000 m2 in het prachtige Sierra Mariola-gebied, specifiek in Bocairent, maar zo dicht bij Banyeres de Mariola. Een uitstekende locatie om van de natuur te genieten.

De boerderij heeft 2 verdiepingen en is verdeeld in 2 delen, de eerste werd gebruikt als hotel en het tweede deel bevat 5 appartementen. Bovendien is er, los van het hoofdgebouw, een magazijn.

In het hotel is er een receptie, een woonkamer met 3 privékamers en een volledig uitgeruste keuken. Daarnaast zijn er 9 kamers, elk met een eigen badkamer en elektronische toegang.

Ook de appartementen zijn in perfecte staat, met 2 of 3 slaapkamers, afhankelijk van het appartement, een keuken, 1 of 2 badkamers, ook afhankelijk van het appartement, een woonkamer en een terras; ze zijn volledig onafhankelijk van elkaar. Ze zijn perfect voor families of een groep vrienden, omdat ze een totale capaciteit hebben van 6 of 7 personen. Bovendien heeft dit deel van de boerderij enkele gemeenschappelijke ruimtes, zoals de barbecue of de sportruimte, naast alle groene zones.

Bovendien verkeert de woning in zeer goede staat, met internet, elektriciteit en drinkwater.

Wat de locatie betreft, het is ongeveer 1 uur rijden van de luchthavens van Alicante en Valencia, en het is zeer dicht bij 2 landelijke dorpen, zodat u kunt genieten van bergwandelingen en plattelandstoerisme.

In het algemeen is dit gebouw perfect voor commercieel gebruik vanwege de faciliteiten en de buitengewone locatie. Het beschikt momenteel over een volledig geldige vergunning voor hotel- en restaurantexploitatie.Vergelijken

Share this property

o