Bel ons (+34) 96 344 77 74
Te Koop
Hervormen Nieuws
895.000€

Een prachtige privéboerderij in Bocairente

12
Bedrooms
5
Bathrooms
1.888 m2
Size
57.900 m2
Area
FC2030393
Reference
Key features of this Villa's en landhuizen
Bergruimte Buiten BBQ Easy access to amenities Easy access to schools (private/public) Emergency services in area Garage Gastenverblijf Good access roads Outdoor dining areas Zwembad
Everything you need to know about this Villa's en landhuizen for sale

TRADITIONELE BOERDERIJ IN DE OMGEVING VAN SIERRA MARIOLA.

Constructie waarvan de laatste uitbreiding dateert uit het jaar 1870. Het heeft 1.400 m² bebouwd.

Het gaat over van een uitstekende constructie in een prachtige natuurlijke omgeving. De begane grond werd gebruikt voor magazijnen en de woning van de beheerder, de eerste verdieping herbergt de woning van de eigenaar en de tweede verdieping, met een schuin dak, was bestemd voor de opslag van landbouwproductie.

De boerderij heeft elektriciteit, internet en twee waterputten: een voor het huis en de andere voor het irrigatiezwembad. Het heeft verwarming met een pelletketel.
Naast het hoofdgebouw heeft het huis nog andere afhankelijkheden van de boerderij: pakhuizen, koralen, pers en wijnmakerij.

De oppervlakte van het gecultiveerde land is: 32.000 m2, die momenteel in productie zijn, met 260 eeuwenoude olijfbomen, walnotenbomen en 18 fruitbomen. Het heeft ook een boomgaard met een irrigatievijver en een dennenbos met recreatieruimte.

De woning is gelegen in de gemeente Alfafara, zeer dicht bij Bocairent, met directe toegang vanaf de provinciale weg. De kust van Alicante ligt op 60 km afstand. van het pand. Valencia 100 km. zoals Alicante. Het heeft een gezondheidscentrum op 3 km afstand. (Bocairent), school 1 km. (Alfafara) en 3 km (Bocairent). Instituut voor E.S.O. 3 km. Universiteit en ziekenhuis 9 km. (Ontinyent).
Het heeft een perfecte locatie om van de natuur te genieten en alle voorzieningen zijn heel dichtbij.

Vergelijken

Share this property

o