Bel ons (+34) 96 344 77 74
Te Koop
Hervormen Nieuws
3.000.000€

Boerderij met twee huizen en landbouwgrond

17
Bedrooms
5
Bathrooms
1.500 m2
Size
88.000 m2
Area
FC2030716
Reference
Key features of this Landgoederen
Airconditioning Automatische irrigatie Bergruimte Buiten BBQ Easy access to amenities Easy access to schools (private/public) Emergency services in area Gastenverblijf Glasvezel internet Good access roads Mogelijkheid voor rolstoelgebruikers Outdoor dining areas Parking whiten boundaries Zwembad
Everything you need to know about this Landgoederen for sale

We presenteren dit rustieke landgoed met 88.000 vierkante meter grond en meer dan 1.500 vierkante meter bebouwd. Er zijn twee woningen. De hoofdwoning, verdeeld over twee verdiepingen, heeft verschillende woonkamers, waarvan een met open haard, een keuken met open haard en houtoven, 3 badkamers en 13 slaapkamers. Op de eerste verdieping vinden we ook verschillende terrassen, balkons en een grote open ruimte. Dit huis moet worden opgeknapt, hoewel sommige kamers kunnen worden onderhouden.

Het tweede huis is in goede staat. Het heeft 4 slaapkamers, twee badkamers en een woonkamer die verbonden is met de keuken. Het heeft directe toegang tot een eigen garage. Vanaf buiten kun je naar een zolder.
De boerderij heeft een zwembad, twee opslagruimtes voor machines en landbouwwerktuigen, en een ander gebouw dat werd gebruikt als paardenstal. Er is een vijver met water voor irrigatie, drinkwater, elektriciteit en zonnepanelen. Wat de aanplantingen betreft, zijn er olijfbomen, kersenbomen en een boomgaard, evenals een gebied met pijnboombossen.
Het is een unieke kans om te genieten van het platteland en de rust terwijl je uitkijkt over het prachtige uitzicht op de Sierra Mariola. Een uitstekend huis voor een gezin of om te verbouwen tot landelijke accommodatie.

Vergelijken

Share this property

o