Bel ons (+34) 96 344 77 74
Te Koop
Nieuws
230.000€

Huis te koop dichtbij Bocairent Valencia

2
Bedrooms
1
Bathrooms
166 m2
Size
12.775 m2
Area
2008
Year Built
FC2030736
Reference
Key features of this Plattelandshuizen
Automatische irrigatie Bergruimte Buiten BBQ Easy access to amenities Easy access to schools (private/public) Glasvezel internet Mogelijkheid voor rolstoelgebruikers Outdoor dining areas Parking whiten boundaries Zwembad
Everything you need to know about this Plattelandshuizen for sale

Found Valencia presenteert met genoegen deze mooie en gezellige villa, gelegen in een natuurlijke omgeving, met veel privacy en alle voorzieningen die je nodig hebt om duurzaam te leven. Het heeft een totaal van 166 vierkante meter bebouwd tussen woningen, veranda en berging, op een perceel van 12.775 vierkante meter. De hoofdingang van het huis is in een grote veranda van 38 vierkante meter waar je kunt genieten van een mooie buitenruimte. Bij binnenkomst in het huis hebben we direct toegang tot de woon-eetkamer, een open ruimte met de keuken. De houtkachel maakt de woonkamer helemaal gezellig in de winter. Daarnaast zijn er twee tweepersoonsslaapkamers en een badkamer met douche. Het huis, geheel gelijkvloers, is zeer comfortabel.
De tuin heeft een omheind zwembad en een terras. Aan de achterkant van het huis zijn twee kleine opslagruimtes waar de accu’s van de zonnepanelen en een generator worden bewaard. Het huis is duurzaam, want het heeft zonnepanelen en een grote waterput die ons van water voorziet, zowel voor huishoudelijk gebruik als voor het besproeien van de fruitbomen, de planten en het zwembad. Een van de grootste voordelen is de rust in de omgeving, terwijl het stadscentrum op minder dan 10 minuten afstand ligt. Er is een goede verbinding met de weg en het is maar 1 uur naar de kust, de stad en het vliegveld. Het is een perfecte combinatie van comfort en rust, waar je kunt genieten van het leven midden in de natuur en gemakkelijk toegang hebt tot alle noodzakelijke diensten. Neem contact met ons op om een bezoek te plannen en elk detail van deze woning te bekijken.

Vergelijken

Share this property

o